COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Ongelma

Vuonna 2008 rakennettu Jämsän K-Citymarket kärsi epätasaisen lattian aiheuttamista ongelmista. Sekä henkilökunnan turvallisuus että asiakkaiden tyytyväisyys olivat avainasioita, kun kiinteistön omistaja otti yhteyttä Geobeariin. Hyllyjen täyttäminen oli kaupan työntekijöille hankalaa, ja asiakkaiden oli vaikea ohjata ostoskärryjä epätasaisilla lattioilla. Suositun hypermarketin piti kuitenkin olla auki joka päivä ja palvella kaikkia asiakkaita.Geobearin häiriöttömät palvelut tarjosivat ratkaisun, jonka avulla liiketoiminta voisi jatkua ilman keskeytyksiä jopa sesonkiaikana. Toisena vaihtoehtona olisi ollut perinteinen paalutus, mikä olisi tarkoittanut liikkeen sulkemista moneksi viikoksi tai jopa kuukausiksi.

Ratkaisu

Huolellisen maaperätutkimuksen jälkeen todettiin, että paras ratkaisu ongelmaan ovat Geobearin tarjoamat lattiannosto- ja stabilointipalvelut.Niiden avulla painuneet lattiat ja perustukset voitiin nostaa ja vakauttaa kauppaa sulkematta. Korjattava alue oli noin 3000 neliömetriä. Geobear-tiimillä oli paljon kokemusta vastaavanlaisista projekteista. 

Tulos

Lattia nostettiin sovitulle tasolle geopolymeeri-injektoinnin avulla. Lisäksi sähkökeskuksen alle asennettiin kymmenen PowerPile-geopolymeeripilaria. Geobear teki työt kaupan aukioloaikojen ulkopuolella yöaikaan, minkä ansiosta liikkeen ei tarvinnut keskeyttää päivittäistä kaupankäyntiään.

Vastaavanlaisia projekteja

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.