COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geobearin menetelmät ovat tarkkaan testattuja, ja niitä on hyödynnetty yli 200 000 projektissa eri puolilla maailmaa. Sovelluskohteina ovat olleet niin teollisuuskiinteistöt, infrastruktuuriprojektit kuin lukuisat asuintalotkin.

Käytämme projekteissamme paisuvia geopolymeerejä, joilla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja etuja – esimerkiksi geopolymeeripaalut (PowerPile-paalu) voidaan asentaa suoraan anturan läpi täysin ilman kaivutöitä.

Työt toteutetaan perinteisiä menetelmiä nopeammin, kustannustehokkaammin ja häiriöttömämmin. Asukkaat voivat asua kodeissaan ja yritysten toiminta voi jatkua normaalisti koko korjaustyön ajan. Lisäksi geopolymeerit ovat täysin ympäristöneutraaleja, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti myös veden läheisyydessä.

Tutustu teknologiaamme

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.