COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geobearin menetelmät ovat tarkkaan testattuja, ja niitä on hyödynnetty yli 200 000 projektissa 38 eri maassa. Sovelluskohteina ovat olleet niin teollisuuskiinteistöt, infrastruktuuriprojektit kuin lukuisat asuintalotkin. Geobearin menetelmillä maaperän vahvistaminen käy helposti.

Käytämme projekteissamme paisuvia geopolymeerejä, joilla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja etuja – esimerkiksi geopolymeeripaalut (PowerPile-paalu) voidaan asentaa suoraan anturan läpi täysin ilman kaivutöitä.

Työt toteutetaan perinteisiä menetelmiä nopeammin, kustannustehokkaammin ja häiriöttömämmin. Asukkaat voivat asua kodeissaan ja yritysten toiminta voi jatkua normaalisti koko korjaustyön ajan. Lisäksi geopolymeerit ovat täysin ympäristöneutraaleja, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti myös veden läheisyydessä.

Tutustu teknologiaamme

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.