Kun tyhjä tila tarvitsee täyttöä, meillä on siihen ratkaisu

Tyhjien tilojen täyttöratkaisuilla voidaan täyttää kaikenkokoiset tyhjätilat. Ratkaisut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi putkistojen, kellareiden, tunnelien, luolien, kaivoskuilujen ja kanavien täyttämiseen. Korjaustöissä käytettävät materiaalit valitaan korjattavan kohteen koon ja sijainnin mukaan. Ratkaisumme ovat osoittautuneet erittäin nopeiksi vaihtoehdoiksi perinteisille täyttömenetelmille. Kaikki materiaalimme ovat kierrätettäviä, joten jos täytettyä tilaa tarvitaan myöhemmin, geopolymeeri voidaan poistaa.

Tarvittaessa tarjoamme myös erityisen kuormaa kantavan tyhjien tilojen täyttöratkaisun, joka voidaan toteuttaa pienen reiän läpi. Näin asiakas saa häiriöttömän ratkaisun tarpeisiinsa.
Tyhjien tilojen täyttöprosessissa onkalot täytetään joko geopolymeerillä tai kevytsorarakeiden ja geopolymeerin yhdistelmällä. Käytettävät materiaalit ovat kevyitä, joten ne eivät ylikuormita alla olevaa maaperää. Jos tyhjän tilan yläpuolella on vaurioitunut rakenne, tyhjän tilan ja rakenteen välillä oleva maa voidaan käsitellä maaperän kantokyvyn lisäämiseen tarkoitetuilla ratkaisuilla.

Korjausprosessi

Alustava tutkimus
Onkalon tilavuuden ja geometrian määrittäminen. Korjausmenetelmän määrittäminen teknisen suunnittelun avulla.

Asennuksen valmistelu
Asennusreikien sijainnin suunnittelu geopolymeerin injektointia varten.

Geopolymeerien injektointi
Tyhjien tilojen täyttämiseen soveltuvan geopolymeerin injektointi. Jos käytetään kevytsoraa, geopolymeerin injektointi tehdään joko kevytsorarakeiden sekaan tai vain onkalon yläosaan sitomisen ja tiivistyksen aikaansaamiseksi.

 

Vahvuudet

  • Ainutlaatuinen paisuva rakennegeopolymeeri, joka on huippukevyt ja jolla on samalla hyvä kantavuus.
  • Tuotetaan paikan päällä nestemäisestä perusaineesta; voidaan kaataa, pumpata tai injektoida tyhjiin tiloihin, reikiin tai välitiloihin – tai vaakasuunnassa pitkiä matkoja.
  • Paisuu ennen paikalleen asettumista, lyhyt kovettumisaika – syrjäyttää jäljellä olevat nesteet; voidaan käyttää veden alla.
  • Geopolymeeria voidaan käyttää yhdessä kevytsoran kanssa. Näin saadaan aikaan täydellinen sidos.

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa Geobearin tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö Yhteystietolomakkeemme kautta. Asiantuntijamme suunnittelevat tarpeisiisi sopivan ratkaisun.