COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Ympäristö

(28/02/2023)

Huolehdimme ympäristön hyvinvoinnista ja kannamme kortemme kekoon vihreämmän yhteiskunnan puolesta. Tämä tarkoittaa sitä, että ajattelemme ympäristöä kaikessa mitä teemme. Oli kyse sitten käyttämämme polttoaineen määrästä, injektoimistamme materiaaleista, menetelmiemme ympäristövaikutuksista tai luomamme jätteen määrästä, pyrimme tarkastelemaan jokaista osa-aluetta kriittisesti ja kehittämään toimintaamme näillä alueilla.

Meille on myönnetty esimerkiksi BS ISO 14001:2015 -akkreditointi, ja olemme ylpeitä injektointimenetelmiemme saamista ympäristötunnustuksista. Kehitämme materiaalitoimittajamme kanssa jatkuvasti uusia materiaaleja sekä laajentaaksemme niiden sovelluskohteita että parantaaksemme niiden ympäristöystävällisyyttä. Näin olemme saaneet myös asiakkaamme vakuuttuneiksi siitä, että emme vahingoita ympäristöä tai lisää tulevien sukupolvien ympäristötaakkaa.

Geobearin geopolymeerit eivät vaikuta haitallisesti ympäristöön

Kun on kyse geopolymeeripohjaisista tuotteista, on ymmärrettävää, että niiden mahdolliset ympäristövaikutukset ja terveys- ja turvallisuusriskit herättävät kysymyksiä. Geobear on noudattanut alusta asti tiukkaa politiikkaa näiden asioiden suhteen sekä varmistaakseen työntekijöidensä ja asiakkaidensa turvallisuuden että suojellakseen ekosysteemejä.

Geobearin geopolymeerit eivät vaikuta haitallisesti ympäristöön. Kansainvälisesti toimivan, maaperä- ja pohjavesikonsultointiin erikoistuneen Stantec Ltd:n ympäristövaikutusarvioinnit, jotka koskivat geopolymeerien mahdollisia vesistöihin kohdistuvia ympäristöriskejä, ovat osoittaneet, että geopolymeerit eivät saastuta pohjavettä.

Tehtyjen kokeiden mukaan geopolymeereissä ei ole havaittavia määriä terveydelle haitallisia tai ympäristöä saastuttavia yhdisteitä, koska geopolymeerien komponentit muodostavat sekoittamisen jälkeen suljettuja ja hyvin tiiviitä molekyyliketjuja. Liukoisuustestien tulokset osoittivat, että liukenevien yhdisteiden määrät ja pitoisuudet olisivat niin pieniä, että ne eivät vaikuttaisi pohjaveden laatuun nyt tai tulevaisuudessa.

Lähde: Stantec/Esi consulting 66682TN1 

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.