COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geobearin tarjoamat ratkaisut

Geobear ratkaisee rakenteiden painumaongelmia innovatiivisten geopolymeerien avulla. Niiden avulla voidaan vahvistaa maaperää, estää veden kulkeutumista ja tarvittaessa jopa nostaa rakenteita takaisin niiden alkuperäiselle tasolle. Tutustu ratkaisuihimme!

Maaperän vahvistaminen

Maaperää vahvistamalla voidaan hidastaa rakenteen painumista tai pysäyttää se kokonaan. Tämä tapahtuu injektoimalla rakenteen alle paisuvaa geopolymeeriä, joka sitoo ja tiivistää maa-ainesta ja lisää näin sen kantokestävyyttä. Maaperää voidaan vahvistaa myös etukäteen esimerkiksi silloin, kun rakennuksen käyttötarkoitus muuttuu ja maaperään kohdistuvan kuormituksen tiedetään kasvavan tulevaisuudessa. Tämä on tavallista esimerkiksi teollisuuskiinteistöissä.

Lattian nosto ja oikaisu

Geobear on kehittänyt nopean, turvallisen ja siistin tavan lattioiden, betonilaattojen, talojen ja muiden rakenteiden oikaisuun. Työ tapahtuu millimetrin tarkasti ilman kaivutöitä ja sotkua. Vuosien varrella olemme tuoneet avun lukuisiin omakotitaloihin, kesämökkeihin, teollisuuskiinteistöihin ja infrastruktuurikohteisiin.

Stabilointi

Stabiloinnilla tarkoitetaan kuormituksen alla liikkuvien rakenteiden tukemista. Tällainen tilanne syntyy esimerkiksi silloin, kun betonilaatta notkahtelee yliajavan trukin painon alla. Ongelman aiheuttaa usein rakenteen alla oleva tyhjätila, joka voidaan täyttää paisuvalla geopolymeerillä nopeasti ja pysyvästi.

PowerPile™-paalutus

Paisuva geopolymeeripaalu tarjoaa ihanteellisen ratkaisun painuneiden kohteiden rakenteelliseen tuentaan. Se on nopea ja häiriötön vaihtoehto perinteisille paalutus- ja tuentaratkaisuille, ja sen avulla voidaan ratkaista myös epäonnistuneen paalutuksen aiheuttamat ongelmat. Koska paalujen asennus ei vaadi rakenteiden purkamista tai erillistä kuormansiirtorakennetta, korjauksen kokonaiskustannukset jäävät usein pienemmiksi kuin perinteisillä paalutusmenetelmillä.

Tyhjätilan täyttö

Geopolymeerien avulla voidaan täyttää kaikenkokoiset tyhjätilat, kuten käytöstä poistetut rummut, tunnelit, kellarit ja putkistot. Hyödynnämme täyttöratkaisuissamme usein myös Leca-soraa yhdessä geopolymeerin kanssa.

Vedeneristys

Vedeneristysratkaisumme soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi työmaille, joissa veden kulkeutuminen täytyy saada nopeasti estettyä. Menetelmillämme voidaan myös hidastaa veden aiheuttamaa eroosiota esimerkiksi satama-alueilla. Geopolymeerit eivät reagoi veden kanssa, joten niitä voidaan käyttää turvallisesti myös vedenpinnan alapuolella.

Palvelemme koko Suomessa

Geobear on alansa edelläkävijä, ja meillä on lähes 40 vuoden kokemus geopolymeeri-injektoinnista. Teemme jatkuvasti töitä pysyäksemme alan kärjessä ja ollaksemme asiakkaidemme ensisijainen valinta myös tulevaisuudessa. Vuosien kehitystyön ansiosta pystymme vastaamaan lukuisten eri alojen ja sektoreiden tarpeisiin.

Geobearin ratkaisut tarjoavat asiakkaalle huomattavia ajallisia ja rahallisia säästöjä. Tämä johtuu siitä, että työt voidaan toteuttaa hyvin nopeasti ilman kaivutöitä, rakenteiden purkamista tai suuria koneita.

Asiakaslupauksemme:

  1. Häiriötön prosessi: Jokainen projekti suunnitellaan ja toteutetaan siten, että siitä syntyisi mahdollisimman vähän häiriöitä asiakkaalle ja lähiympäristölle.
  2. Kilpailukykyinen investointi: Geobearin palvelut ovat hyvin kilpailukykyisiä, sillä niistä ei synny ylimääräisiä häiriöitä eikä esimerkiksi tuotantoa tarvitse pysäyttää tai toimintaa siirtää väliaikaisiin tiloihin korjaustöiden ajaksi.
  3. Nopea prosessi: Geobearin ratkaisuilla asuinkiinteistöjen painumaongelmat ratkaistaan usein jopa päivässä, ja isommatkin liikekiinteistö- ja infrastruktuuriprojektit vievät tavallisesti vain muutaman päivän – eivät viikkoja tai kuukausia, kuten perinteisillä menetelmillä.

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.