COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Etsitkö uusia haasteita?

Olemme joukko omistautuneita ja energisiä ammattilaisia ja edustamme useiden eri alojen osaajia aina markkinoinnista myyntiin, suunnittelusta käytännön kenttätyöhön ja taloushallinnosta asiakaspalveluun. Me uskomme kasvuun – ja yhdessä kasvamiseen.

 

Organisaatiomme

Etsimme joukkoomme aikaansaavia ammattilaisia.  Työntekijöiden avoin mieli ja halu kehittyä sekä henkilökohtaisella tasolla että ammattilaisena ovat avaimia yrityksemme menestykseen.

Me uskomme, että menestys saavutetaan kovalla työllä ja luomalla työpaikalle olosuhteet, joissa jokainen voi saavuttaa täyden potentiaalinsa. Uskomme myös tiimityöhön, sillä yhdessä olemme vahvempia. Lisäksi meille tärkeitä asioita ovat henkilökohtainen hyvinvointi, työtyytyväisyys ja kestävä kehitys.

 

Millaista on työskennellä Geobearilla?

Työntekijämme ovat vuodesta toiseen sitä mieltä, että parasta yrityksessämme on tehokkaaseen työntekoon kannustava työilmapiiri ja haastavat työtehtävät. Lisäksi työntekijämme ovat ylpeitä voidessaan työskennellä haastavien projektien parissa yrityksessä, jossa on hyvä liiketoimintapotentiaali. Tämä on luonut ainutlaatuisen työympäristön, jossa vallitsee tekemisen meininki.

Geobearilla pyrimme siihen, että organisaation eri tasot työskentelisivät yhdessä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Tiedämme, että jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa.

 

Työntekijöidemme kertomaa:

“Olen työskennellyt Geobearilla ilmiömäiset viisi vuotta, ja matka on ollut pelkästään nousujohteinen. Jatkuvasti markkina-aluettaan kasvattava Geobear tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden kehittyä urallaan ja työskennellä eri maita, kansallisuuksia ja näkemyksiä edustavien kollegoiden kanssa. Geobearilla olen saanut kehittää ja toteuttaa ideoitani ja varmistaa, että ne johtavat haluttuihin lopputuloksiin. Työnantajana Geobear pystyy tarjoamaan paljon sellaiselle, joka haluaa oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä.”
– Asim Shaikh, kaupallinen johtaja, Espoo

“Geobearilla on mukava työskennellä. Vaikka työni vaatii joustavuutta ja on joskus haastavaa, pidän siitä, että saan kehittää yrityksen liiketoimintaa ja tavata mukavia asiakkaita tien päällä. Työtehtäväni ovat hyvin monipuolisia, ja saan tavata erilaisia asiakkaita aina asunnon omistajista suuriin teollisuusyrityksiin.”
– Fredrik Palm, myyntipäällikkö, Ruotsi

“Saan tehdä asioita, joista olen kiinnostunut, ja oppia uutta. Geobear auttaa minua kehittämään ammattitaitoani jatkuvasti, mikä on vaikuttanut sekä henkilökohtaiseen elämääni että uraani. Se on antanut minulle myös eräänlaisen täyttymyksen tunteen –  olen juuri niin hyvä kuin vain voin olla. Työskentelemällä monikansallisessa tiimissä olen oppinut ymmärtämään erilaisia kulttuureja, ideoita ja näkemyksiä, mikä on lisännyt myös omaa ymmärrystäni. Lisäksi minusta on hienoa, että käytämme edistyksellistä teknologiaa ja ratkaisemme oikeasti asiakkaidemme erityisiä ongelmia.”
– Xuanji Zhao, myynti- ja markkinointiassistentti, Kiina

“Geobearilla on mahdollista kehittyä niin henkilökohtaisella kuin ammatillisellakin tasolla, ja saamme tehdä jatkuvasti töitä arvostettujen ja haastavien projektien parissa. Projekti-insinöörinä saan työskennellä erittäin pätevien ammattilaisten rinnalla ja oppia heiltä uutta joka päivä. Toimistossamme vallitsee ystävällinen ja yhteisöllinen työilmapiiri.”
– Liam Bromley, projekti-insinööri, Iso-Britannia

Lue lisää työtekijöidemme kertomaa

 

Työhyvinvointi

Meille on tärkeää, että työssä viihdytään. Siksi pyrimme luomaan motivoivan ja kannustavan työilmapiirin, minkä uskomme vaikuttavan suoraan työntekijöidemme hyvinvointiin.

Kuinka varmistamme työntekijöidemme viihtyvyyden?

 • Oppimiseen, kehittymiseen ja osaamisen jakamiseen kannustava ilmapiiri
 • Työterveyshuolto
 • Terveellisiin elämäntapoihin kannustaminen ja niiden puolesta kampanjointi

Kuinka varmistamme onnistuneen lopputuloksen?

 • Säännölliset työtyytyväisyyskyselyt
 • Säännölliset kehityskeskustelut
 • Mahdollisuus antaa ja saada palautetta
 • Työn toimiva organisointi ja selkeät roolit ja vastuualueet
 • Yhteisesti sovitut periaatteet ja käytännöt
 • Johtamisen kehittäminen
 • Työnantajan järjestämät vapaa-ajan aktiviteetit
 • Työympäristön turvallisuutta koskevat toimenpiteet.

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia jäseniä, jotka haluavat auttaa meitä pitämään maailman liikkeessä häiriöttömien pohjanvahvistusratkaisujen avulla. Jos olet kiinnostunut urasta Geobearilla, etkä löydä alta sopivaa avoinna olevaa työpaikkaa, lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected] otsikolla “Työhakemus”.

 

Avoimet työpaikat:

Engineering Manager Nordics