COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geopolymeeripilarin asennus on yksinkertainen ja nopea prosessi verrattuna paalutukseen. Kun ongelmakohdat on kartoitettu, painuneen perustuksen tai betonilaatan läpi porataan noin 50 millimetrin kokoinen reikä. Reiän kautta maaperään työnnetään taipuisa PowerPile-pilarielementti, joka täytetään paisuvalla geopolymeerillä. Kemiallisen reaktion ansiosta geopolymeeri laajenee ja moninkertaistaa pilarielementin tilavuuden.

Paisuessaan pilari tiivistää maaperää, ja maaperän kunnosta ja ominaisuuksista riippuen se voi saavuttaa yli 30 senttimetrin läpimitan. Pilarielementtiin injektoitu geopolymeeri kovettuu lähes välittömästi, minkä ansiosta perustuksille saadaan luotua nopeasti pitkäkestoinen tuki. Maaperästä riippuen geopolymeeripilareilla voidaan joko hidastaa rakenteen painumista tai pysäyttää se kokonaan.

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Geopolymeeripilari soveltuu kaikkiin maaperiin

Geopolymeeripilareita voidaan hyödyntää kaikissa maaperissä. Paksuilla savi- ja silttimailla pilari tarttuu ympäröivään maaperään koheesion avulla. Sora- ja hiekkamailla geopolymeeripilarin kantavuus perustuu kitkaan, eli laajetessaan pilari puristuu ympäröivään maaperään ja luo voimakkaan kitkakontaktin. Jos heikkoa maaperää on vain joitakin metrejä, pilari voidaan ulottaa myös kovaan pohjaan asti. Tarvittaessa maaperään voidaan asentaa jopa 6 metrin pituisia Powerpile-pilareita.

Geobearin asiantuntijat suunnittelevat jokaisen korjauksen yksilöllisesti, ja kohteeseen voidaan asentaa tarvittaessa useita pilareita. Kohteesta ja maaperän olosuhteista riippuen yhden työpäivän aikana on mahdollista asentaa jopa kymmenen pilaria.

Geopolymeeripilarin edut:

  • Paalutus onnistuu hankalissakin olosuhteissa nopeasti, siististi ja häiriöttömästi.
  • Pilarit soveltuvat erinomaisesti sellaisiin kohteisiin, joissa ei voida käyttää perinteistä paalutusta.
  • Korjaus ei vahingoita rakenteita, koska pilarit voidaan asentaa ilman kaivauksia ja tärinää.
  • Toisin kuin esimerkiksi teräspaalu tai puupaalu, geopolymeeripilari ei ruostu tai lahoa.

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa Geobearin tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö täyttämällä alla oleva lomake. Asiantuntijamme suunnittelevat tarpeisiisi sopivan ratkaisun.