COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Infrastruktuuri on lähes yhtä vanha kuin itse ihmiskunta. Olemme kuitenkin kaukana ajoista, jolloin liikkuminen hoidettiin kärryin ja hevosin. Nykyaikaisen elämän mahdollistavat modernit moottoritiet, lentokentät, rautatiet ja satamat joita pitkin rahti ja matkustajat kuljetetaan eri puolille maailmaa. Jos liikenneverkosto ei ole kunnossa, liikenne takkuaa ja jokapäiväinen elämä pysähtyy liikenneruuhkaan.

Raskaasti lastatut ajoneuvot, huonot sääolosuhteet ja puutteellinen viemäröinti rasittavat teiden ja muiden liikenneväylien alapuolista maaperää. Tämä voi johtaa maaperän heikkenemiseen ja erilaisiin painumiin ja tyhjätiloihin. Jos näin käy, liikenneolosuhteet muuttuvat turvattomaksi ja väyliä joudutaan sulkemaan korjaustöiden takia. Korjausprosessi saattaa kuitenkin kestää kuukausia.

Geobearin ratkaisut tukevat yhteiskunnan toiminnallisuutta nopeudellaan ja häiriöttömyydellään. Geobear on globaali, maaperän painumaongelmia ratkaiseva urakoitsija joka toiminnallaan pyrkii edesauttamaan toiminnalisen ja stabiilin yhteiskunnan olemassaoloa. Geobearin häiriöttömät maaperän painumaongelmien ratkaisut, joilla vältetään mm. tie- ja rautatieverkostojen tarpeettomat sulkemiset, mahdollistavat mittavat yleisten verorahojen säästöt. Lisäksi Geobear pyrkii palveluillaan edesauttamaan hyvinvointia mm. vähentämällä ruuhkissa aikaansa kuluttavien kansalaisten turhautumista.

Katso professori Colin Eddien luento

Katso professori Colin Eddien luento "Design and application of expansive Geopolymers". Colin Eddiellä on laaja tietämys rakennusalalta, ja hän on keskittynyt urallaan erityisesti maanalaisiin sovelluksiin. Eddie on usean, erityisesti tunneleiden rakentamisessa käytetyn tavaramerkin takana.

Miksi valita Geobearin ratkaisut?

Häiriötöntä korjausta

Häiriötön työskentelytapamme tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse muuttaa pois remontin alta eikä liikenne takkua.

Kustannustehokkuutta

Kokonaiskustannus matala prosessiemme nopeudesta johtuen.

Suositeltu

Yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä yhteistyökumppaniksi painumaongelmia ratkaistaessa.

10 vuoden takuu

Me myönnämme materiaalitakuun kaikkiin projekteihin.

Janne Luomaoja, Ramboll CM Oy

Projekti oli hyvin organisoitu, ja se saatiin sovitettua tiukkaan aikatauluun. Työ myös osattiin hoitaa ammattitaitoisesti rautatieympäristö huomioiden.

Jouni Hildén

Tämä menetelmä on verraton. Se oli ainoa järkevä vaihtoehto kustannuksiltaan ja muiltakin osin, mikä painoi meidän kohdallamme vaakakupissa paljon. Asiakkaamme olivat tyytyväisiä, homma sujui sutjakasti, aikataulut pitivät eikä menetelmä vaadi mitään erikoisia liikennejärjestelyjä tms.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.