Infrastruktuuri on lähes yhtä vanha kuin itse ihmiskunta. Olemme kuitenkin kaukana ajoista, jolloin liikkuminen hoidettiin kärryin ja hevosin. Nykyaikaisen elämän mahdollistavat modernit moottoritiet, lentokentät, rautatiet ja satamat joita pitkin rahti ja matkustajat kuljetetaan eri puolille maailmaa. Jos liikenneverkosto ei ole kunnossa, liikenne takkuaa ja jokapäiväinen elämä pysähtyy liikenneruuhkaan.

Raskaasti lastatut ajoneuvot, huonot sääolosuhteet ja puutteellinen viemäröinti rasittavat teiden ja muiden liikenneväylien alapuolista maaperää. Tämä voi johtaa maaperän heikkenemiseen ja erilaisiin painumiin ja tyhjätiloihin. Jos näin käy, liikenneolosuhteet muuttuvat turvattomaksi ja väyliä joudutaan sulkemaan korjaustöiden takia. Korjausprosessi saattaa kuitenkin kestää kuukausia.

Geobearin ratkaisut tukevat yhteiskunnan toiminnallisuutta nopeudellaan ja häiriöttömyydellään. Geobear on globaali, maaperän painumaongelmia ratkaiseva urakoitsija joka toiminnallaan pyrkii edesauttamaan toiminnalisen ja stabiilin yhteiskunnan olemassaoloa. Geobearin häiriöttömät maaperän painumaongelmien ratkaisut, joilla vältetään mm. tie- ja rautatieverkostojen tarpeettomat sulkemiset, mahdollistavat mittavat yleisten verorahojen säästöt. Lisäksi Geobear pyrkii palveluillaan edesauttamaan hyvinvointia mm. vähentämällä ruuhkissa aikaansa kuluttavien kansalaisten turhautumista.

Tyypillisimmät korjauskohteet

Katso Professori Colin Eddien luento

Katso Professori Colin Eddien luento - "Design and application of expansive Geopolymers". Colin Eddiellä on laaja tietämys rakennusalalta, keskittyen erityisesti maanalaisiin sovelluksiin. Hän on usean tavaramerkin takana, joita käytetään tunneleiden rakentamisessa.

Miksi valita Geobear ratkaisut?

Häiriötöntä korjausta

Häiriötön työskentelytapamme tarkoittaa, että asiakkaiden ei tarvitse muuttaa remontin alta, eikä liikenne takkuile

Kustannustehokkuutta

Kokonaiskustannus matala prosessiemme nopeudesta johtuen

Suositeltu

Yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä yhteistyökumppaniksi painumaongelmia ratkaistaessa

10 vuoden takuu

Me myönnämme materiaalitakuun kaikkiin projekteihin

Geobearin asiakas

Tämä menetelmä on verraton. Se oli ainoa järkevä vaihtoehto kustannuksiltaan ja muiltakin osin, mikä painoi meidän kohdallamme vaakakupissa paljon. Asiakkaamme olivat tyytyväisiä, homma sujui sutjakasti, aikataulut pitivät eikä menetelmä vaadi mitään erikoisia liikennejärjestelyjä tms.

Jouni Hildén, Geobearin asiakas

Geobearin asiakas

“Cumbrian alueen tulvat olivat kuluttaneet tärkeän maantiesillan penkereitä ja tehneet sillasta rakenteellisesti epävakaan. Säilyttääksemme 100-vuotiaan sillan päätimme palauttaa pengerten rakenteellisen eheyden geopolymeeri-injektoinnin avulla, koska menetelmän kustannukset olivat yli 50 % edullisemmat kuin sillan uudelleenrakentamisesta koituvat kustannukset.”

Tim Craig
yksityinen vahinkotarkastaja

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä.  Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla 0400 400 800 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@geobear.fi

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa. Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.