COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Infrarakenteiden ja rakennusten käyttöiän pidentäminen geopolymeeri-injektoinnilla

Olemme toimittaneet edistyneitä geopolymeeritoteutuksia maailmanlaajuisesti jo lähes 40 vuotta.

Maaperän vahvistaminen: Kun tarvitaan maaperän kantavuuden parantamista tilanteissa, joissa perustusmaaperä tai rakennuksen alapuolinen täyttö on päässyt heikentymään. Meiltä löytyy ratkaisuna rakenteellinen geopolymeeri, jonka puristuslujuus on kantavuudeltaan 350 kN/m2. Voimme tehdä injektointikäsittelyn tarvittaessa jopa 25 metrin syvyyteen asti.

Stabilointi ja tyhjätilojen täyttö: Jos liikenneväylillä on tapahtunut maaperän eroosiota muodostaen tyhjätiloja maaperään ja aiheuttaen vaurioita esimerkiksi tien pinnoille, voimme paisuvan geopolymeerin avulla täyttää muodostuneet tyhjätilat nopeasti ja tehokkaasti. Geopolymeeri tiivistää tehokkaasti heikentynyttä maaperää ja stabiloi samalla vaurioituneen alueen.

Rakenteiden nosto: Mikäli maanvarainen betonilattia tai -laatta on painunut, voidaan geopolymeerin paisuntavoiman avulla kompensoida rakenteellisia painumia ja nostaa rakennetta kohti sen alkuperäistä asemaa.

Kaikki ratkaisumme ovat lähes aina nopeampia kuin vaihtoehtoiset korjausmenetelmät ja vähentävät merkittävästi häiriöitä.

Häiriöttömien ratkaisujemme avulla kohde voidaan ottaa käyttöön hyvinkin nopeasti tai avata liikenteelle, sillä materiaalimme kovettuu nopeasti ja on käyttövalmis jo 15 minuutissa. Tarjoamme monipuolisia ja muunneltavia geopolymeeriratkaisuja.  – Ota meihin yhteyttä keskustellaksesi mahdollisista käyttökohteista.

Geobearin injektointimenetelmän edut infrastruktuurin ylläpitoon

Todistetusti tehokas ratkaisu – Geobear on toteuttanut menestyksekkäästi yli 200,000 projektia useassa eri maassa ja asiakassegmentissä. Meillä on erinomainen maine luotettavana kumppanina useissa infrastruktuurihankeissa – Yli 35 vuotisen toimintamme aikana olemme geopolymeerimenetelmällä ratkaisseet laadukkaasti asiakkaidemme maaperäongelmia.

Monikäyttöinen ja kestävä –  Olemme kehittäneet käyttämämme injektointimenelmän, jossa erikoisgeopolymeeri injektoidaan kohteeseen – materiaali kulkeutuu maaperässä aina heikointa vastusta kohden ja paisuessaan tiivistää ympäröivää maaperää. Ratkaisu on kestävä ja se pidentää luotettavasti infrarakenteiden käyttöikää.

Ympäristöystävällinen – Geobear on täydellinen valinta projekteihin, joissa hiilijalanjälki on pidettävä mahdollisimman pienenä. Se on nopeampi kuin perinteiset menetelmät ja huomattavasti energiatehokkaampi. Käyttämämme materiaalit ovat myös täysin turvallisia, eivätkä vahingoita ympäristöä.

Nopea, edullinen ja tehokas – Hyödynnämme lasermittausta äärimmäisen tarkkaan rakenteiden monitorointiin ja lattian nostamiseen. Käytämme injektoinneissa pieniä asennusreikiä, jotka mahdollistavat häiriöttömän toteutuksen nopeasti ja kohde voidaan saada valmiiksi jo samana päivänä, sinulle sopivaan aikaan. Kokonaisprosessimme on kustannustehokkaampi, koska rakenteita ei tarvitse purkaa, vältytään turhilta kaivuutöiltä ja niistä mahdollisesti aiheutuvilta pitkittyneiltä teiden, rautateiden tai satamien sulkemisilta. Toteutuskonaisuutemme on tehokas ja ratkaisumme kustannusvaikutukset yhteisöille saadaan minimoitua.

Janne Luomaoja, Ramboll CM Oy

Projekti oli hyvin organisoitu, ja se saatiin sovitettua tiukkaan aikatauluun. Työ myös osattiin hoitaa ammattitaitoisesti rautatieympäristö huomioiden.

Jouni Hildén

Tämä menetelmä on verraton. Se oli ainoa järkevä vaihtoehto kustannuksiltaan ja muiltakin osin, mikä painoi meidän kohdallamme vaakakupissa paljon. Asiakkaamme olivat tyytyväisiä, homma sujui sutjakasti, aikataulut pitivät eikä menetelmä vaadi mitään erikoisia liikennejärjestelyjä tms.

Katso professori Colin Eddien luento

Katso professori Colin Eddien luento "Design and application of expansive Geopolymers". Colin Eddiellä on laaja tietämys rakennusalalta, ja hän on keskittynyt urallaan erityisesti maanalaisiin sovelluksiin. Eddie on useiden, erityisesti tunneleiden rakentamisessa käytettyjen, tavaramerkkien takana.

Miksi valita Geobearin ratkaisut?

Häiriötöntä korjausta

Asiakkaan ei tarvitse muuttaa pois remontin alta, eikä liikenne takkua.

Kustannustehokkuutta

Nopean prosessin ansiosta kokonaiskustannukset jäävät mataliksi.

Suositeltu

Yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä yhteistyökumppaniksi painumaongelmia ratkaistaessa.

10 vuoden materiaalitakuu

Myönnämme takuun kaikkiin projekteihin.

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.