COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Infrastruktuuri on lähes yhtä vanha kuin itse ihmiskunta. Olemme kuitenkin kaukana ajoista, jolloin liikkuminen hoidettiin kärryin ja hevosin. Nykyaikaisen elämän mahdollistavat modernit moottoritiet, lentokentät, rautatiet ja satamat, joita pitkin rahti ja matkustajat kuljetetaan eri puolille maailmaa. Jos liikenneverkosto ei ole kunnossa, liikenne takkuaa ja jokapäiväinen elämä pysähtyy liikenneruuhkaan.

Raskaasti lastatut ajoneuvot, huonot sääolosuhteet ja puutteellinen viemäröinti rasittavat teiden ja muiden liikenneväylien alapuolista maaperää. Tämä voi johtaa maaperän heikkenemiseen ja erilaisiin painumiin ja tyhjätiloihin. Jos näin käy, liikenneolosuhteet muuttuvat turvattomaksi ja väyliä joudutaan sulkemaan korjaustöiden takia. Korjausprosessi saattaa kuitenkin kestää kuukausia.

Geobearin ratkaisut tukevat yhteiskunnan toiminnallisuutta nopeudellaan ja häiriöttömyydellään. Geobear on globaali, maaperän painumaongelmia ratkaiseva urakoitsija, joka toiminnallaan pyrkii edesauttamaan toiminnallisen ja stabiilin yhteiskunnan olemassaoloa. Geobearin häiriöttömät maaperän painumaongelmien ratkaisut, joilla vältetään muun muassa tie- ja rautatieverkostojen tarpeettomat sulkemiset, mahdollistavat mittavat yleisten verorahojen säästöt. Lisäksi Geobear pyrkii palveluillaan lisäämään hyvinvointia muun muassa vähentämällä ruuhkissa aikaansa kuluttavien matkustajien turhautumista.

Janne Luomaoja, Ramboll CM Oy

Projekti oli hyvin organisoitu, ja se saatiin sovitettua tiukkaan aikatauluun. Työ myös osattiin hoitaa ammattitaitoisesti rautatieympäristö huomioiden.

Jouni Hildén

Tämä menetelmä on verraton. Se oli ainoa järkevä vaihtoehto kustannuksiltaan ja muiltakin osin, mikä painoi meidän kohdallamme vaakakupissa paljon. Asiakkaamme olivat tyytyväisiä, homma sujui sutjakasti, aikataulut pitivät eikä menetelmä vaadi mitään erikoisia liikennejärjestelyjä tms.

Katso professori Colin Eddien luento

Katso professori Colin Eddien luento "Design and application of expansive Geopolymers". Colin Eddiellä on laaja tietämys rakennusalalta, ja hän on keskittynyt urallaan erityisesti maanalaisiin sovelluksiin. Eddie on useiden, erityisesti tunneleiden rakentamisessa käytettyjen, tavaramerkkien takana.

Miksi valita Geobearin ratkaisut?

Häiriötöntä korjausta

Asiakkaan ei tarvitse muuttaa pois remontin alta, eikä liikenne takkua.

Kustannustehokkuutta

Nopean prosessin ansiosta kokonaiskustannukset jäävät mataliksi.

Suositeltu

Yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä yhteistyökumppaniksi painumaongelmia ratkaistaessa.

10 vuoden materiaalitakuu

Myönnämme takuun kaikkiin projekteihin.

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.