COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Paikan päällä tehtävien kartoituskäyntien lisäksi toteutamme kartoituskäyntejä tarvittaessa myös etänä. Tämä tarkoittaa sitä, että emme vieraile lainkaan kiinteistölläsi, vaan asiantuntijamme suorittaa alustavan arvioinnin videopuhelun välityksellä. Asiantuntijamme opastaa sinua puhelimesi, tietokoneesi tai vaikka iPadisi välityksellä eri puolilla kiinteistöä arvioidakseen tilannetta ja tarjotakseen neuvoja ja mahdollisia ratkaisuja käsillä olevaan ongelmaan. Kartoituskäynti videopuhelun välityksellä mahdollistaa kiinteistösi arvioinnin tarvittaessa nopeallakin aikataululla, ja tarvitset sitä varten vain hyvän kamera- ja internet-yhteyden.

Varaa maksuton etäkartoitus täyttämällä alla oleva lomake. Käsittelemme yhteydenottosi pikimmiten ja olemme sinuun yhteydessä kartoituksen sopimiseksi. Voit myös soittaa meille suoraan numeroon 0400 400 800. Entä mitä tapahtuu kartoituksen jälkeen? Kurkkaa lyhyt videomme aiheesta: Korjausprosessi askel askeleelta

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Silloin, kun pelkät kuvat eivät kerro kaikkea, kartoituskäynti videopuhelun välityksellä tarjoaa asiantuntijoillemme mahdollisuuden kerätä kohdekohtaista tietoa nopeasti ja tarkasti, mikä auttaa räätälöimään optimaalisen ratkaisun kiinteistölläsi vallitsevaan ongelmaan. Videokartoituksen aikana tarkistamme ja varmistamme sinulta ongelma-alueen ja mahdollisten vaurioiden lisäksi muun muassa kiinteistöllä kulkevien putkien ja kaapeleiden sijainnin, ympäröivän maaston ja pysäköintimahdollisuudet. Jos kohteesta on olemassa rakennepiirustuksia, voit lähettää ne meille ennen kartoitusta. Kartoituksen aikana sinulla on myös mahdollisuus kysyä lisäkysymyksiä aiheeseen liittyen. Tutustu tarvittaessa myös usein kysyttyihin kysymyksiimme  ja referensseihimme.

Jos epäilet kiinteistösi painuneen ja tarvitset asiantuntijan arvioimaan olemassaolevaa ongelmaa, ole meihin yhteydessä. Autamme sinua löytämään kustannustehokkaan ja ympäristön kannalta kestävän ratkaisun kiinteistösi painumaongelmaan jo yli 40 vuoden kokemuksella.