Vedeneristys geopolymeerillä on nopea ja kestävä ratkaisu

Vedeneristysratkaisuja käytetään yhä yleisemmin monissa eri maissa. Tulvat ovat lisääntyneet viime vuosina, ja siksi tarvitaan ennaltaehkäiseviä toimia veden tunkeutumista vastaan sekä pysyviä esteitä veden kyllästämissä ympäristöissä. Vedeneritys prosessina noudattaa geopolymeerien injektointimenetelmämme perusperiaatteita. Käyttämämme materiaalit ovat umpisoluisia ja läpäisemättömiä, mikä tarkoittaa sitä, että materiaalien injektointi ja sitä seuraava paisuminen muodostavat tiiviin esteen kaikkia nesteitä vastaan.

Käytämme vedeneristys-tekniikoitamme työmailla, joilla tarvitaan esteen muodostamista rakentamista varten tai joilla rakenteet ovat jo vedenpinnan alapuolella ja veden kulkeutuminen vaarantaa rakenteellisen eheyden. Asiaan perehtynyt suunnitteluosastomme suunnittelee työpaketin korjattavan kohteen vaatimusten mukaisesti. Projektissa huomioidaan myös ympäristönäkökulmat, ja kaikki käyttämämme materiaalit ovat ympäristöystävällisiä.

Geopolymeerit ja vedeneristys

Vedenläpäisevyyskokeita on tehty sekä puhtaille geopolymeereille että injektoidusta maaperästä otetuille näytteille, joissa paikan päällä toteutunut geopolymeerin tiheys on ollut noin 50 kg/m3. Tätä tiheyttä voidaan pitää matalana geopolymeerin tiheytenä todellisessa tilanteessa (paikan päällä toteutuvaan tiheyteen vaikuttavat useat tekijät, kuten geopolymeerin paisumisen aikana vaikuttava vastapaine). Tämä on siis käytännössä pahimman tapauksen tilanne.

Kokeiden tulosten perusteella tultiin siihen johtopäätökseen, että geopolymeerin rakenne koostuu lähes yksinomaan suljetuista huokosista, joista vesi ei pääse läpi. Injektoiduista maaperänäytteistä mitattu erittäin alhainen vedenläpäisevyys johtui satunnaisesti esiintyvistä pienen mittakaavan virheistä. Kokeiden yhteenvedossa todettiin, että geopolymeeri oli käytännössä läpäisemätön, eikä veden imeytyminen vaikuttanut siihen. Näin saadaan aikaan erittäin tehokas ratkaisu veden aiheuttamaa maaperän eroosiota vastaan.

Vahvuudet

  • Maaperän eroosion vähentäminen
  • Välittömät tulokset vuotojen tukkimisesta
  • Maan painumisen estäminen
  • Nopea ja taloudellinen vaihtoehto uudelleenrakentamiselle
  • Ympäristön kannalta neutraali

Kiinnostuitko palveluistamme tai haluatko tarjouksen?

Jos haluat lisätietoa Geobearin tarjoamista palveluista tai pohdit, löytyisikö niistä ratkaisu rakennuksesi painumaongelmaan, soita asiantuntijoillemme numeroon 0400 400 800 tai jätä yhteydenottopyyntö Yhteystietolomakkeemme kautta. Asiantuntijamme suunnittelevat tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.