COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Arvot

(26/01/2023)

Mitä me teemme:

Geobear on johtava maanrakennusalan yritys. Olemme painuma- ja maaperäongelmien hoidon asiantuntijoita. Ratkaisumme on kehitetty tuomaan turvaa ja stabiiliutta kaikille.

Häiriötön prosessimme on jopa 70% perinteisiä menetelmiä nopeampi, jonka lisäksi se on 30% vihreämpi ja 20% halvempi vaihtoehto. Tekniset ratkaisut räätälöidään aina vastaamaan asiakkaiden erityistarpeita.

Geobear on omistautunut parantamaan planeettamme tulevaisuutta tarjoamalla innovatiivisia maaperäratkaisuja, jotka tekevät todellisen muutoksen ihmisten elämään. Haluamme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi – joten ota meihin yhteyttä jo tänään!

Arvomme:

Safety = Turvallisuus, laatu ja ympäristö.  Työterveys ja -turvallisuus ovat Geobearin pääprioriteetteja, ja yritys pitää huolen siitä, että työntekijät, asiakkaat, sidosryhmät ja ympäristö eivät altistu vaaratekijöille missään vaiheessa. Geobear noudattaa alansa sääntöjä ja määräyksiä sekä luomaansa terveys- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Partnership = Kumppanuus. Toimimme tiiminä, emme yksilöinä. Haluamme ymmärtää kaikkien sidosryhmien tarpeita, ja pyrkimyksemme on ylittää nämä odotukset. Keräämme joka projektin jälkeen asiakaspalautetta, ja tavoittelemme  Net Promoter Score eli NPS-luku on vähintään 9/10.

Integrity = Suoraselkäisyys, eli kaiken tekemisemme ydin. Haluamme tehdä työt oikein jo ensimmäisellä kerralla. Pidämme sanastamme kiinni ja emme tee lupauksia mitä emme voi pitää.

Respect = Kunnioitus. Kunnioitus liiketoiminnassa syntyy näkemällä muiden tuoma lisäarvo. Kunnioitamme toisiamme, asikkaitamme ja kilpailojoitamme. Pidämme mielemme ja korvamme auki muiden ideoille.

Excellence = Erinomaisuus. Pyrimme jatkuvasti kehittämään yritystoimintaamme sekä työntekijöitämme. Haluamme luoda ympäristön, jossa oikeanlaista käyttäytymistä rohkaistaan ja kannustetaan ja väärää käyttäytymistä ei suvaita.

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.