COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

CPD-tapaaminen Geobearin kanssa

Tutustu nopeimmin yleistyviin pohjanvahvistusratkaisuihin!

Geopolymeeriratkaisuilla on korjattu painumia ja heikon maaperän aiheuttamia ongelmia jo usean vuosikymmenen ajan, ja kiinnostus menetelmää kohtaan on kasvanut viime vuosina entisestään. Geopolymeerien avulla esimerkiksi painuvaa betonilaattaa ei tarvitse rikkoa ja valaa uudelleen, vaan painuminen voidaan pysäyttää injektoimalla laatan alle paisuvaa geopolymeeriä. Jos et ole kuullut aikaisemmin geopolymeereistä tai haluaisit tietää lisää siitä, kuinka geopolymeerien avulla voidaan ratkaista rakenteiden painumaongelmia, varaa CPD-tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Lyhenne CPD tulee sanoista Continuing Professional Development ja tarkoittaa jatkuvaa ammatillista oppimista.

Asiantuntijamme pitää tapaamisen aikana esityksen, joka tarjoaa kattavan yleiskuvan geopolymeeri-injektoinnista ja sen mahdollisuuksista infrastruktuuriprojekteissa ja kaupallisissa kohteissa. Räätälöimme esityksen aina yleisön tarpeiden mukaan. Jos siis haluatte kuulla esimerkiksi geopolymeerien mahdollisuuksista infrastruktuurin kunnossapidossa, käymme esityksessä läpi näitä käsitteleviä tapausesimerkkejä.

Esitys soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rakennus- ja infrastruktuurihankkeiden parissa työskenteleville insinööreille. Tilaisuus voidaan järjestää toiveidenne mukaan yrityksenne tiloissa tai verkkoseminaarina.

Haluatko varata tapaamisen? Täytä alla oleva yhteydenottolomake tai soita meille numeroon 0400 400 800.

Tavoitteet

Geobearin vetämä tilaisuus tai webinaari kestää 45 minuuttia ja kattaa seuraavat aihepiirit:

Geopolymeeri-injektoinnin perusperiaatteet

Perustietoa siitä, kuinka geopolymeeri-injektoinnin avulla voidaan vahvistaa huonosti kantavaa maaperää ja ratkaista rakenteiden painumaongelmia.

Vertailu perinteisten tekniikoiden kanssa

Tarkastelemme, kuinka geopolymeeri-injektointi eroaa perinteisistä menetelmistä, kuten paalutuksesta, ja millaisia etuja geopolymeeri-injektointi tarjoaa perinteisiin menetelmiin nähden.

 Geopolymeeri-injektoinnin sovelluskohteet

Käymme läpi, millaisissa tilanteissa geopolymeeriteknologiaa voidaan hyödyntää, ja keskustelemme todellisista projekteista.

Yleiskuva Geobearin ratkaisuista

Kerromme tekniikoista, joita käytämme maaperän vahvistamiseen, lattioiden ja rakenteiden oikaisuun, tyhjätilojen täyttöön, vedeneristykseen, stabilointiin ja paalutukseen.

Soveltuvuus – menetelmälle sopivat maaperäolosuhteet

Lisäksi käymme läpi, millaisissa maaperissä geopolymeeriteknologiaa voidaan hyödyntää.

Kysymyksiä & vastauksia

Tilaisuuden päätteeksi teillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä geopolymeeri-injektoinnista ja sen sovelluskohteista.

 

Tapaaminen Geobearin kanssa

Täytä lomake ja varaa tapaaminen.

Ilmoittautumislomake

  • Tämä auttaa meitä valitsemaan soveltuvimman luennoits.
  • Kaupunki, jossa haluaisit koulutustapaamisen järjestettävän (älä täytä, jos osallistus verkkoseminaariin)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.