COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Rakennusten perustusten nostaminen ja rakenteellinen tuenta

Rakennuksen painuminen ei ole ollenkaan harvinainen ilmiö Suomessa. Kun koko rakennus painuu tasaisesti, ongelmia ei yleensä synny. Jos yksi kodin nurkka lähtee kuitenkin painumaan toista nurkkaa nopeammin, rakenteisiin ja seiniin syntyy jännitteitä ja halkeamia. Nurkan painumisen seurauksena myös ovet ja ikkunat saattavat jäädä jumiin, lattioihin voi muodostua epämiellyttäviä kynnyksiä, eivätkä putket tai viemärit toimi enää entiseen tapaan. Erityisesti painavat kivitalot ovat yleensä melko herkkiä painumaeroille.

Geobear on globaali, suomalaisomisteinen maaperän painumaongelmia ratkaiseva urakoitsija, joka pyrkii edesauttamaan toiminnallisen ja stabiilin yhteiskunnan olemassaoloa. Geobearin häiriöttömät maaperän painumaongelmien ratkaisut mahdollistavat perheiden arjen jatkuvuuden ilman tarvetta muuttaa pois korjaustoimenpiteiden ajaksi.

Mikäli sinulla on painumaogelmia, voit varata maksuttoman asiantuntijakonsultaation yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 0400 400 800.

 

Miksi valita Geobearin ratkaisut?

Asukkaiden ei tarvitse muuttaa korjauksen tieltä

Projektien keskimääräinen kesto 1-2 päivää

10 vuoden materiaalitakuu

Asiakkaiden suosittelema: 90 % asiakkaistamme voisi suositella meitä naapurilleen

Jopa 50 % kustannustehokkaampi kuin perinteinen ratkaisu

Katso, kuinka omakotitalon painumaongelma korjattiin millimetrin tarkkuudella

Etelä-suomalaisessa omakotitalossa huomattiin, että ovet eivät pysyneet auki ja kynäkin vieri huoneen laidalta toiselle. Maan kantokyky oli heikentnyyt ja talon runko vaati tuentaa. Geobear, alkuperäinen Powerpile-ratkaisujen kehittäjä, toi millimetrin tarkan ratkaisun tilanteeseen.

Tilaa kodinomistajan painumaopas

Kodinomistajan painumaopas antaa sinulle käytännön vinkkejä siihen, mistä painuvan talon tunnistaa ja miksi talo saattaa painua. Lisäksi opas kuvaa korjausprosessin. Painumisen merkeistä, syistä ja seurauksista kannattaakin olla tietoinen, jotta vakavammilta vahingoilta vältyttäisiin.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.