Toimitusjohtajan joulutervehdys
(13 joulukuun, 2019)

Näin juhlapyhien alla on hyvä katsoa taaksepäin ja tarkastella hieman kohtaamiamme haasteita ja koko rakennusteollisuuden muutosta. En usko asioiden muuttuvan yhtään helpommiksi vuonna 2020, mutta on ollut hienoa huomata, kuinka paljon koko Geobearin tiimi tekee töitä vastatakseen kasvaviin ammatillisiin vaatimuksiin monimutkaisten ja vaihtelevien markkinaolosuhteiden keskellä. Siksi haluan kiittää erityisesti asiakkaitamme.

Olemme kiitollisia siitä, että olette antaneet meille mahdollisuuden ansaita luottamuksenne. Pyrimme luomaan parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia ja arvostamme rehellistä palautettanne siitä, mitä teemme oikein ja missä meidän on kehityttävä. Meille on tärkeää kuunnella asiakkaitamme ja voitte olla varmoja siitä, että äänenne kuullaan.

Rehellisyys ja luottamus ovat työni kaksi keskeisintä teemaa. Ammattilaisina meidän on toimittava rehellisesti, mutta luottamus on jotakin, joka ansaitaan. Asiakkaiden luottamuksen saaminen ja ylläpitäminen on menestyvän liiketoiminnan ydin, ja tätä luottamusta aiomme rakentaa entisestään vuonna 2020.

Olemme olleet aina ylpeitä asiakaspalvelumme korkeasta tasosta, jonka vertaista on ollut tällä alalla hankala löytää, ja toivomme, että olet huomannut kehityksemme riippumatta siitä, millaisessa tilanteessa olet yrityksemme kohdannut. Geobear on ihmisläheinen yritys, ja me seisomme yrityksemme sloganin takana: ”We keep your world running”.

Kiitän teitä kaikkia tuestanne ja haluan toivottaa koko Geobearin puolesta asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, ystävillemme ja perheillemme hyvää joulua ja menestystä vuodelle 2020!

Otso Lahtinen
Toimitusjohtaja

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.