COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Talveen sopivia pohjanvahvistusratkaisuja

(27/11/2023)

Talven jälleen saapuessa Geobearin toiminta ei suinkaan hiljene, vaan tarjoamme vakaasti ja päättäväisesti vertaansa vailla olevia pohjanvahvistus- ja stabilointiratkaisuja. Vaikka talvikuukaudet tuovat oman haasteensa rakentamiseen ja infrastruktuuriprojekteihin, innovatiivinen tekniikkamme ja huipputeknologiamme varmistavat, että perustuksesi pysyvät vakaina ja turvallisina. Oli kyse sitten penkereiden vahvistamisesta, tie- tai rautatierakenteiden stabiloinnista tai painumien korjaamisesta, tiimimme on valmis toimittamaan tuloksia, jotka kestävät talvisen sään koettelemukset.

 

geopolymeeri-injektointi-onnistuu-myos-talvella

Geobear tarjoaa talveen sopivia pohjanvahvistusratkaisuja.

 

Geobearin menetelmät toimivat erinomaisesti haastavissakin olosuhteissa – jopa kylmimpinä kuukausina. Pysymme painumakorjausten etulinjassa. Luota Geobearin räätälöityihin ratkaisuihin, jotka auttavat kestämään vuodenaikojen haasteet. 

Ota yhteyttä ja kerro meille lisää painumaongelmastasi tai varaa tapaaminen. 

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.