COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Pohjatutkimus ja miten Geobear voi auttaa

(13/02/2023)

Pohjatutkimus on tärkeä apuväline, jonka avulla omakotiasukkaat ja rakentajat voivat arvioida rakennuspaikan soveltuvuutta rakentamista varten. Tutkimus antaa tietoa muun muassa maaperätyypistä, maan kaltevuudesta ja pohjaveden pinnasta, mikä voi auttaa tunnistamaan mahdolliset ongelmat, jotka voivat vaikuttaa rakennuksen tai infrastruktuurin vakauteen.

Vaikka talo olisi jo rakennettu, saatat silti kohdata kiinteistösi vakauteen liittyviä ongelmia. Pohjatutkimus voi esimerkiksi osoittaa, että kiinteistösi on rakennettu maaperälle, joka on altis painumiselle tai nesteytymiselle, tai että pohjaveden pinta on liian korkealla, mikä voi aiheuttaa kosteus- tai tulvaongelmia. Lisäksi ympäröivän ympäristön muutokset, kuten kaivuutyöt tai läheisten rakennusten rakentaminen, voivat myös vaikuttaa kiinteistösi vakauteen.

Jos pohjatutkimus osoittaa, että kiinteistösi maaperässä on ongelmia, Geobear voi auttaa. Geobear tarjoaa maanparantamiseen ja vakauttamiseen liittyviä ratkaisuja, ja heidän palvelunsa voivat auttaa ratkaisemaan monenlaisia ongelmia, kuten maaperän epävakautta, pohjaveden pinnan ongelmia ja painumista.

3 syytä valita Geobear

Yksi Geobearin palveluiden tärkeimmistä eduista on, että ne ovat nopeita ja tehokkaita. Geobear käyttää maaperän ja muiden alustojen vakauden sekä kantavuuden parantamiseen kehittyneitä tekniikoita. Näihin kuuluvat esimerkiksi injektointi ja tiivistäminen, joiden avulla parannukset voidaan toteuttaa pienessä ajassa verrattuna perinteisten paalutus- tai kaivuutöiden suorittamiseen kuluvaan aikaan. Lisäksi Geobearin tekniikat ovat mahdollisimman vähän häiritseviä, joten työn aikana kiinteistöösi kohdistuu vähemmän häiriötä.

Geobearin palvelujen etuna on myös niiden kustannustehokkuus. Yrityksen tekniikat on suunniteltu mahdollisimman tehokkaiksi, joten ne voidaan toteuttaa pienemmällä määrällä työntekijöitä ja vähemmällä kalustolla. Tämä tarkoittaa, että voit säästää rahaa maanparannustyössä verrattuna perinteisempiin tekniikoihin, kuten paaluttamiseen.

Geobearin palvelut ovat myös turvallisia ja ympäristöystävällisiä. Kaivamista tai paalutusta, jotka voivat olla vaarallisia ja vaikuttaa haitallisesti ympäröivään ympäristöön, ei tarvita. Lisäksi Geobearin injektointi- ja tiivistämistekniikat ovat vähemmän häiritseviä, joten kiinteistösi tai ympäröivän alueen vahingoittumisen riski on huomattavasti pienempi. Geobear tarjoaa myös laajan valikoiman palveluja jokaiselle eri projektille, ja niiden ytimessä ovat maanparannuspalvelut, joiden avulla voidaan parantaa maaperän ja muiden alustojen vakautta ja kantavuutta.

Yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että pohjatutkimukset ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta voidaan ymmärtää kohteen geotekniset olosuhteet ja paljastaa mahdolliset kiinteistön vakauteen liittyvät ongelmat. Jos maaperätutkimus osoittaa kiinteistöösi liittyviä ongelmia, Geobear voi tarjota nopean, tehokkaan, kustannustehokkaan ja turvallisen ratkaisun maanparannus- ja stabilointipalveluidensa avulla. He voivat ratkaista monenlaisia geoteknisiä ongelmia ja varmistaa kiinteistösi turvallisuuden ja vakauden tuleviksi vuosiksi.

 

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.