Geobearin joulutarina
(13 joulukuun, 2019)

Revontulet loimusivat hiljalleen lumisten metsien yllä niin kuin monena iltana ennenkin. Yhtäkkiä hiljaisuuden rikkoi kova pamaus, joka kaikui läpi punaiseksi maalatun mökkikylän. Petteri-poro joutui paniikin valtaan ja säntäsi pakoon lumen pöllytessä sen jaloissa!

Mitä oli tapahtunut?

Tarkkaavaisimmat huomasivat pamahduksen tulleen Joulupukin työpajasta, jossa järkyttynyt pulina täytti ilman. Tontut juoksivat kauhuissaan ympäri pajaa lahjapaperin riekaleet käsissään ja lahjanarun palaset hiuksissaan. Lahjojen paketoinnista huolehtinut kone oli mennyt rikki!

Koneen alta lattiaa pitkin kulki valtava halkeama. Lisäksi kone oli kummallisesti vinossa ja piti outoa puhisevaa ääntä. Eikä yhtään pakettia tullut koneesta ulos!

Joulupukki tuli ripeästi paikalle ja nähdessään pajassaan vallitsevan kaaoksen hän parahti: ”Miten lasten joululahjojen nyt käy?!” Koko lattia oli antanut periksi vieden paketointikoneen mennessään.

Joulupukki, Joulumuori ja tontut alkoivat miettiä kuumeisesti, kuinka kaikki lahjat saataisiin paketoitua ennen jouluaattoa.

“Me paketoimme ne tietysti käsin”, yksi tontuista totesi tomerasti. Mutta Joulupukki huomautti, että siinä tapauksessa kaikkien täytyisi työskennellä tauotta vuorokauden ympäri, eikä työ siltikään valmistuisi ennen juhannusta. Jotain muuta oli keksittävä, sillä joulu oli aivan nurkan takana ja lasten oli saatava joululahjansa!

“Mutta miten saamme paketointikoneen toimimaan”, sopersi tonttu kyyneleet silmissään.

Joulumuori hypisteli mietteliäänä punaista myssyään ja totesi: ”Ompelukurssilla kuulin, kuinka erään perheen talo oikaistiin ja lattiat suoristettiin sellaisella paisuvalla materiaalilla. Käsittääkseni työ tehtiin nopeasti ja onnistui muutenkin hyvin! Pitäisikö meidänkin kokeilla sitä ennen kuin lahjojen paketointi on liian myöhäistä?”

Mutta voisiko tällä nopealla menetelmällä oikaista työpajan lattian ja pelastaa siten lasten joulun?

Joulumuori soitti ripeästi Geobearille, joka pystyisi oikaisemaan vinon lattian jopa yhdessä päivässä. Se oli ainut vaihtoehto, jotta paketointikone saataisiin suoristettua ennen jouluaattoa.

Joulumuorin kuvaillessa tilannetta puhelimessa Geobearin tiimi huolestui välittömästi. Lapsetko jäisivät ilman joululahjoja? Ei tule kuuloonkaan!

Geobearin tiimi päätti nopeasti, että tilanne vaatisi myös toimitusjohtaja Otso Lahtisen läsnäoloa – lattia oli oikaistava ja paketointikone saatava toimintakuntoon niin pian kuin mahdollista! Muuten lahjoja ei ehdittäisi mitenkään paketoida ennen joulua. Kaksi Geobearin tiimiä lähti Otson johdolla välittömästi matkaan.

Joitakin tunteja myöhemmin Petteri-poro kurkki uteliaana ikkunasta ja pohti, mitä mahtoikaan olla tekeillä. Kaikki reet oli viety pois, ja niiden paikalla seisoi Geobearin kuorma-auto.

Kuorma-autossa kuljetetun kaluston avulla työpajan lattia ja sen päällä lepäävä paketointikone saatiin oikaistua hetkessä, ja Joulupukille vakuutettiin, että painuminen olisi nyt historiaa. Joulupukki painoi punaista nappia, ja hetken yskähdeltyään paketointikone sylkäisi ensimmäisen paketoidun lahjan komeassa kaaressa ulos sisuksistaan!

“Hurraa, lasten joululahjat on pelastettu! Joulu voi viimein tulla!” hihkui onnellinen tonttujoukko.

Puoli tuntia myöhemmin illan pimetessä Joulupukki vilkutti kiitollisena Geobearin loittoneville kuorma-autoille ja alkoi valmistella kiireellä tulevaa joulua!

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.