COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Voiko geopolymeeri-injektointia hyödyntää talvella?

(09/11/2022)

Kyllä voi. Geopolymeeri käyttäytyy oikein – 20°C ja + 60°C välisessä lämpötilassa. Olemme myös toimittaneet projekteja onnistuneesti jopa – 30°C:n lämpötilassa. Geopolymeeri-injektointi on siis toimiva ratkaisu vuodenajasta riippumatta. Korjaustyöt kuten perustusten tiivistys, lattioiden ja laattojen nosto onnistuvat kaikki myös kylmässä tai routivassa maassa. Esimerkiksi sementtipohjaisia ratkaisuja ei usein voida hyödyntää, jos lämpötila on alle 5 tai yli 35°C. 

 

Painumaongelmia voidaan korjata yksinkertaisesti ja tehokkaasti ympäri vuoden. Nopein ja kustannustehokkain tapa on lisätä rakennuksen alla olevan maaperän kantokykyä. Geobear on kehittänyt menetelmän, jossa nestemäistä geopolymeeriä injektoidaan rakennuksen alla olevaan maaperään. Maaperässä geopolymeeri paisuu tiivistäen maaperää ja lisäten näin sen kantokestävyyttä. Heti käsittelyn jälkeen maaperä on riittävän vahva kantamaan rakennuksen painon ja pysäyttämään mahdolliset lisäpainumat. 

 

Kesä on kiireisintä aikaa korjausrakentamisen saralla, joten toimitusajat ovat usein talvella lyhyemmät. Korjausten ajoittaminen muihin vuodenaikoihin tarkoittaa myös sitä, että kesälomalla voi keskittyä mukavampiin asioihin. Kaupallisten kiinteistöjen osalta taas esimerkiksi joulun aikoihin tilat voivat olla vähemmällä käytöllä, joten silloin on täydellinen aika kunnossapitotöille. Jos kiinteistö tarvitsee laajempia korjauksia, voi olla viisasta sijoittaa eri toimenpiteet eri vuodenajoille esimerkiksi kustannus tai verotuksellisista syistä. 

3 syytä valita Geobear

Olemme korjanneet painumia jo lähes 40 vuotta

Olemme maailman johtava asiantuntija häiriöttömien geopolymeeri-injektoiden tarjoaja.

Geopolymeeriratkaisun keksijänä tunnemme alan paremmin kuin kukaan muu. Olemme käsitelleet yli 200 000 rakennusta maailmanlaajuisesti.

Yritys, johon voit luottaa

Vahvistetut arviot ja asiakasarvostelut Trustpilotissa

Olemme sitoutuneet olemaan hiilineutraali organisaatio

Meille on myönnetty hiilijalanjälkisertifikaatti, ja tuotamme 35 % vähemmän hiilidioksidikaasuja kuin perinteiset menetelmät.

 

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.