COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Toimitusjohtajan tiedote: Geobearin menettelytavat koronavirusepidemian aikana
(18/03/2020)

Arvoisa asiakkaamme,

Ensisijaisena tavoitteenamme on turvata teidän ja työntekijöidemme hyvinvointi ja tarjota samalla turvallista ja lisäarvoa tuottavaa palvelua käynnissä olevan COVID-19-epidemian aikana.

Ymmärrämme, että tilanne herättää kysymyksiä sen suhteen, millaisiin varotoimenpiteisiin olemme ryhtyneet varmistaaksemme, että asiakkaamme ja henkilökuntamme eivät altistu koronavirukselle.

Olemme varmoja, että voimme jatkaa toimintaamme tavalliseen tapaan vaarantamatta teidän tai työntekijöidemme terveyttä.

Maailman terveysjärjestö WHO:n tilastojen mukaan suurimmalla osalla (80 %) ihmisistä koronaviruksen aiheuttamat oireet ovat lieviä. Suurimmassa riskiryhmässä ovat yli 65-vuotiaat henkilöt. Jos olet alle 65-vuotias eikä sinulla ole immuunijärjestelmää heikentäviä sairauksia, uskomme että suunnitellun korjaustyön toteuttaminen on objektiivisesti katsoen turvallista, kunhan kaikista viruksen leviämistä ehkäisevistä toimenpiteistä on huolehdittu.

Asiakkaana

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että

  • Käytämme vain yrityksen ajoneuvoja käydessämme kiinteistöllänne / työmaalla tai toteuttaessamme korjaustöitä. Kaikki ajoneuvot on varustettu käsihuuhteilla, kasvosuojuksilla ja kertakäyttöhanskoilla. Ajoneuvot myös syväpuhdistetaan säännöllisesti ja kotisi läheisyydessä käytettävä injektointikalusto puhdistetaan päivittäin.
  • Varmistamme, että käyntimme vielä sopii teille. Lisäksi varmistamme, että kukaan kiinteistöllänne/työmaalla vieraileva ei ole altistunut koronavirukselle tai matkustanut epidemia-alueella.
  • Työntekijämme mittaavat ruumiinlämmön ennen työn aloittamista. Jos kuumetta tai muita oireita ilmenee, työntekijä lähetetään kotiin karanteeniin viranomaisten ohjeistusten mukaisesti.
  • Työntekijämme pysyvät vähintään 2 metrin etäisyydellä teistä toteuttaessaan työtä. Tarkoituksena ei ole olla epäkohtelias tai töykeä, vaan estää viruksen mahdollinen leviäminen. He eivät kättele teitä ja heillä on omat tilat käsienpesua varten.
  • Ajoneuvot ja työvälineet puhdistetaan alkoholipitoisella puhdistusaineella vähintään kahdesti päivässä.
  • Suosittelemme, että luette Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistuksen koronaviruksesta: www.thl.fi
  • Tiimimme käyttää kasvosuojuksia, jotka vaihdetaan joka kolmas tunti. Myös hanskat ja käsihuuhteet/käsidesit kuuluvat heidän vakiovarusteisiinsa.

Geobearin toimistot

Teemme parhaillaan töitä järjestääksemme etätyömahdollisuuksia, minkä jälkeen toimistot suljetaan turvallisuuden maksimoimiseksi.

Katse yhteisöömme

Geobear toimii WHO:n lahjoittajana ja on siten mukana tukemassa COVID-19:n torjuntapyrkimyksiä. Geobear tarjoaa viranomaisille kaiken tukensa epidemian hillitsemiseksi.

Lisäksi tarjoamme työkaluja pelkojen ja epävarmuuksien käsittelyyn ja vinkkejä oman vastustuskyvyn parantamiseen. Tutustu myös viime päivinä saamiimme kysymyksiin ja niihin kokoamiimme vastauksiin.

Pidetään yhdessä yhteiskuntamme pyörät pyörimässä.

Kiittäen,

Otso Lahtinen
Toimitusjohtaja

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.