COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Teemme töitä koko talven!
(16/12/2018)

Eihän sinulta ole jäänyt huomaamatta, ett Geobear työskentelee koko talven?!

Geobearin menetelmä on kehitetty paikallisesti ja näin ollen myös käyttämämme geopolymeeri soveltuu erityisesti pohjoiseen ilmastoon.

Käyttämäämme materiaalia voi käsitellä normaalisti -20 asteeseen asti. Tämä tarkoittanee, että voimme auttaa painumisongelmissanne koska vaan. Ole yhteydessä meihin ja varaa aika kohdekartoitusta varten.

 

Voiko talon stabiloida talvella?

Se sopii loistavasti! Routaisen maan alla maa on plus asteinen. Kun teemme kohdekartoituksen tarkistamme maan koostumuksen ja millainen tarve on nostaa tai stabiloida talo. Kohdekartoituksen tulokset toimivat perustana talonne ratkaisulle. Suurinta osaa maaperistä voidaan käsitellä vuoden ympäri ja Geobearilla työskentelemme koko talven!

 

 

 

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.