Tässä on Sonja – Meet the Team
(elokuu 16, 2019)

Tässä on Sonja

Nimi

Tässä on Sonja Koivisto

Titteli

ICT Support Manager

Lempisitaatti

 “Learning never exhausts the mind” (Leonardo da Vinci)

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

  • Americanah (Chimamanda Adichie)
  • Born a crime (Trevor Noah)
  • Becoming (Michelle Obama)

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Teen pääasiassa töitä yrityksemme muiden työntekijöiden kanssa. Pyrin tekemään töitä ennaltaehkäisevästi ja huolehtimaan siitä, että muut kokisivat tietotekniikan helpottavan heidän elämäänsä. Kun olen tehnyt työni hyvin, kaikkien järjestelmät ja laitteet toimivat, eikä ongelmia ole. Esimerkiksi automaatio on iso osa arkeamme, mutta sitten kun se ei toimi, riittää minulla töitä.

Mitä teet Geobearilla?

Työnkuvani on hyvin monipuolinen. Autan yrityksemme työntekijöitä heidän tietoteknisissä ongelmissaan, huolehdin laitteiden ja järjestelmien toimivuudesta ja teen erilaisia raportteja. Pyrin jatkuvasti myös rakentamaan erilaisia automaatiojärjestelmiä, jotka helpottaisivat työntekijöidemme arkea. 

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen työskennellyt pitkään ravintola- ja asiakaspalvelualalla, tehnyt konferenssiavustajan töitä Helsingin yliopistolla sekä toiminut koordinaattorina Demola Helsingin organisoimassa työelämäprojektissa. Ollessani vaihto-oppilaana Etelä-Afrikassa Stellenboschissa olin myös mukana vapaaehtoisryhmässä, joka opetti paikallisille esikoululaisille englantia leikin kautta.

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia, ja saan kehittyä alalla, joka minua kiinnostaa. On aina hienoa, kun pystyn auttamaan muita tekemään työnsä paremmin. Meillä on täällä hyvä tiimi, ja työkaverit auttavat toisiaan kehittymään aina vain paremmiksi. Lisäksi olen hyvin kiinnostunut erilaisista ihmisiä ja ympäristöä auttavista innovaatioista, joihin Geobearinkin menetelmät kuuluvat.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Kasvu, itsensä kehittäminen ja jatkuva oppiminen. Minulle on tärkeää, että saan oppia joka päivä uutta ja sitä kautta kehittää itseäni. 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani viihdyn erilaisten urheilulajien, kuten joogan, seinäkiipeilyn, triathlonin ja purjehduksen, parissa. Pidän todella paljon myös kokkaamisesta ja koodaamisesta.