Tutustu tiimiin – tässä on Sanna
(28 elokuun, 2019)

Nimi

Tässä on Sanna Haliseva

Titteli

Talousassistentti

Lempisitaatti

“Voisin luopua suklaasta, mutta en ole luovuttaja.”

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

Kesälomalla luin jonkin verran pokkareita, mutta muuten tykkään seurata enemmän erilaisia tv-sarjoja. Hyviä tv-sarjoja ovat olleet esimerkiksi Victoria, Kotiin takaisin ja Ommelten välinen aika.

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Pyrimme helpottamaan asiakkaiden arkea huolehtimalla esimerkiksi siitä, että laskutustiedot olisivat heti oikein ja mahdollisimman informatiiviset.

Mitä teet Geobearilla?

Huolehdin taloushallintoon liittyvistä tehtävistä. Vastaan esimerkiksi Suomen urakoinnin kirjanpidosta, myynti- ja ostolaskuista ja viranomaisilmoituksista. Lisäksi teen johdon käyttöön erilaisia raportteja, sisäistä laskentaa ja kaikenlaista muuta hallinnollista työtä.

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen tehnyt erilaisia taloushallinnon tehtäviä usean vuoden ajan esimerkiksi valtiolla ja eräässä toisessa rakennusalan yrityksessä. Geobearilla aloitin vuonna 2016 eli olen työskennellyt täällä nyt noin 3,5 vuoden ajan.

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Työssäni parasta on se, että kaikki päivät ovat erilaisia. Saan oppia jatkuvasti uutta ja tehdä monenlaisia työtehtäviä.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Perhe tulee aina ensimmäisenä. Lisäksi on tärkeää olla lojaali, ystävällinen ja muut huomioon ottava.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Kuljetan lapsia heidän harrastuksiinsa, vien koiraa lenkille ja jos aikaa jää, suuntaan erilaisille ryhmäliikuntatunneille, kuten pilatekseen, spinningiin tai bodypumpiin. Pidän myös lavatansseista.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.