COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Tutustu tiimiin – tässä on Nicklas

(27/11/2019)

Nicklas Bosäter

 

Nimi:

Nicklas Bosäter

Titteli:

Liiketoiminnan kehityspäällikkö (infra), Ruotsi

Lempisitaatti:

“Try not. Do. There is no try.”
– eräs viisas vihreä nukke

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

Millaisissa asioissa haluat auttaa asiakkaitasi?

Haluan löytää asiakkaiden ongelmiin pitkäikäisiä ja parhaimpia mahdollisia ratkaisuja heidän päivittäistä toimintaansa häiritsemättä.

Mitä teet Geobearilla?

Päivät koostuvat tavallisesti asioiden valmistelusta ja suunnittelusta, joiden avulla pyrin voittamaan yritysten ja viranomaisten luottamuksen. Lisäksi päiviini mahtuu paljon kokouksia ja mukavia puheluita asiakkaiden kanssa.

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen työskennellyt aikaisemmin liiketoiminnan kehittämisen ja projektijohtamisen parissa sekä rautateiden että kiinteistöjen parissa. Nämä asiakassegmentit ovat meille hyvin tärkeitä, ja se helpottaa, kun ymmärrän hyvin heidän ongelmiaan.

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Meillä on hyvin kilpailukykyiset tuotteet ja tiimi, jolla on hyvä draivi – siksi koen, että meillä on hyvät mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Yrityksemme toimii nopealla tempolla, ja työtehtävät ovat usein hyvin monipuolisia.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Nautin, kun saan työskennellä sellaisten asioiden parissa, joissa olen paras, ja tehtävissä onnistuu parhaiten olemalla proaktiivinen, järjestelmällinen ja rehellinen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Rentoudun perheeni kanssa aina kun voin ja muutoin juoksen 1,5-vuotiaan poikani perässä. Myös voimaharjoittelu on minulle tärkeää ja olen myös hyvin kiinnostunut elokuvista.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.