COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Tutustu tiimiin – tässä on Julia
(14/11/2019)

Nimi:

Julia Erikson

Titteli:

Markkinointipäällikkö (Suomi ja Ruotsi)

Lempisitaatti:

“Nothing ever grows inside the comfort zone.”

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Monet asiakkaistamme ovat huolissaan siitä, mitä heidän talolleen tai johtamalleen projektilleen tapahtuu. Haluan tarjota asiakkaiden painumaongelmiin turvallisia ratkaisuja, joihin he voivat luottaa!

Mitä teet Geobearilla?

Olen vastuussa Suomen ja Ruotsin markkinoinnista, mikä tarkoittaa kaikkea kasvusuunnitelmista videoprojekteihin, kotisivujen päivittämiseen ja käyntikorttien tilaamiseen. Eli niin isoista kuin pienistäkin jutuista!

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen työskennellyt useita vuosia B2B-markkinoinnin parissa – aikaisemmin esimerkiksi nostolaitteiden ja -teollisuuden parissa – ja minulla on kokemusta kansainvälisistä tiimeistä ja tiiviistä yhteistyöstä myynnin kanssa. Lisäksi rakastan teknologiaa ja haluan pysyä kehityksen mukana, mikä onnistuu täydellisesti Geobearin kaltaisessa innovatiivisessa yrityksessä!

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Geobear ei tyydy toimittamaan samaa asiaa päivästä toiseen, vaan sillä on selvät kasvusuunnitelmat ja korkealle asetetut tavoitteet. Täällä tapahtuu koko ajan jotain. Ja tiimimme on mahtava, mikä tietysti tekee päivistä entistä hauskempia!

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Uteliaisuus! Haluan tietää, miten asiat toimivat ja miksi asiat tehdään tietyllä tavalla. “Olemme tehneet aina näin” on minusta maailman huonoin vastaus. Muita hyviä ajattelutapoja ja arvoja ovat mielestäni “rehellisyys maan perii” sekä “vahvan on oltava myös kiltti” – kuten Bamse sanoo!

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Viime kesänä treenasin ahkerasti Jönköpingin maratonille, joka järjestettiin elokuussa. Keräsin samalla rahaa Ruotsin Astma- och allergiförbundetille, ja Geobear tuplasi tuon kokoon saamamme summan! Tämän lisäksi harrastan jujutsua ja tavoitteenani on vihreä vyö. Jäljelle jäävän ajan vietän mielelläni avomieheni ja ystävieni kanssa. Ja talostakin täytyisi pitää myös huolta…

 

LinkedIn: Julia Erikson

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.