COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Tutustu tiimiin – tässä on Asim
(27/09/2019)

Tässä on Asim

 

Nimi

Tässä on Asim Shaikh

 

Titteli

Toimitusjohtaja (Suomi, Ruotsi ja Puola)

 

Lempisitaatti

  • “If you fail to plan, you plan to fail.” (Benjamin Franklin)
  • “One does not discover new lands without consenting to lose sight of the shore for a very long time.” (André Gide)
  • “When I dare to be powerful, to use my strength in the service of my vision, then it becomes less and less important whether I am afraid.” (Audre Lorde)

 

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

  • Black Box Thinking (Matthew Syed)
  • Radical Candor (Kim Scott)
  • Winning (Jack Welch)
  • The Business of Excellence (Justin Hughes

 

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Lattioiden ja rakennusten painuminen voi johtaa monenlaisiin ongelmiin, kuten liiketoiminnan pysähtymiseen, tulojen menetykseen, tuotannon viivästyksiin, liikenneruuhkiin ja työturvallisuuden heikkenemiseen. Lisäksi asiakkaat voivat joutua muuttamaan pois kodeistaan ja infrastruktuurikohteiden korjauskustannukset voivat nousta hyvinkin korkeiksi.

 

Mitä teet Geobearilla?

Johdan Suomen, Ruotsin ja Puolan liiketoimintayksiköitä ja pyrin jatkuvasti parantamaan asiakaskokemusta luomalla vahvaa tiimiä, joka asettaa asiakkaan aina etusijalle. Oikeanlaisen yrityskulttuurin luominen on myös keskeinen osa työpäivääni. Toisin sanoen pyrin luomaan ja ylläpitämään omistautumisen, tehokkuuden sekä suoraselkäisyyden ja rehellisyyden kulttuuria.

 

Millainen työhistoria sinulla on?

Minulla on maisterin tutkinto liiketaloudesta ja markkinoinnista, ja olen ollut Geobearilla mukana rakentamassa lisensointi- ja urakointiyksiköiden toimintaa noin 6,5 vuoden ajan. Ennen Geobearia työskentelin myös muutamalla muulla globaalilla brändillä, kuten Oraclella ja Mindtreellä.

 

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Isoin tekijä on tiimi, joka tekee päivittäin töitä kasvun eteen. Täällä on jatkuvasti uutta opittavaa. Ja kaikista tärkeimpänä tulevat ihmiset – joukko työhönsä intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä, jotka todella rakastavat sitä, mitä tekevät.

 

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja? 

Ensimmäisenä on kasvu. Minulle tärkeintä on matka kohti henkilökohtaista ja ammatillista kasvua. Nautin kulkea pisteestä A pisteeseen B ja joka kerta, kun saavutan tavoitteeni, asetan uuden tavoitteen, joka on aikaisempaa korkeammalla.

Toisena tulee suoraselkäisyys. Minulle tämä tarkoittaa ehdotonta rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä – tarkoitat sitä, mitä sanot. Tämä on auttanut myös minua urallani edetessäni lisensoinnin parista kolmen liiketoimintayksikön johtajaksi.

Ja kolmantena on kontribuutio. Tällä tarkoitan sitä, että omastaan antaa myös takaisin – oli se sitten hyväntekeväisyyden tai koulutuksen muodossa. Synnyin ja kasvoin Intiassa ja tiedän, että monelta heikommassa asemassa olevalta lapselta puuttuu perusoikeus koulutukseen. Koulutus on todella tärkeä keino vaikuttaa siihen, miten ihmiset rakentavat elämänsä ja uransa. Siksi pyrin aina tukemaan vähäosaisten lasten koulutusmahdollisuuksia kaikin mahdollisin tavoin.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi? 

Vapaa-ajallani vietän aikaa 4-vuotiaan tyttäreni kanssa, luen kirjoja ja opettelen uusia harrastuksia ja urheilulajeja – tällä hetkellä opettelen pelaamaan tennistä.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.