COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Tutustu tiimiin – tässä on Tuomas
(17/07/2019)

Tämä on Tuomas

Nimi

Tuomas Lievonen

Titteli

Vice President, Engineering

Lempisitaatti

”Hullu saa olla, mutta ei tyhmä”

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

– Lumikuru (Kullervo Kemppinen). Kirja kertoo erähistoriatarinoita Saariselän ympäristöstä.
– Luen jonkin verran myös erilaisia elämäkertoja. Hyviä hiljattain lukemiani elämäkertoja ovat
esimerkiksi Steve Jobsin ja Kimi Räikkösen elämäkerrat.

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Ongelmat liittyvät hyvin vahvasti erilaisiin painumiin. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että jokin rakenne on liikkunut paikoiltaan, mikä haittaa sitten asiakkaan asumista tai yritystoimintaa. Meidän tehtävänämme on ratkaista tämäntyyppiset ongelmat.

Mitä teet Geobearilla?

Johdan Geobear-konsernin teknistä osastoa. Toimimme kaikkien liiketoimintayksiköidemme teknisenä tukifunktiona eli vastaamme esimerkiksi tuotekehityksestä ja autamme liiketoimintayksiköitä heidän teknisissä haasteissaan sertifioimalla tuotteita ja tekemällä erilaisia tutkimuksia. Lisäksi varaudumme aktiivisesti markkinoilla oleviin haasteisiin ja viemme näin toimintaa eteenpäin niin paikallisella kuin koko konserninkin tasolla.

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen ollut Geobearin ja sitä edeltävän Uretekin palveluksessa jo 14 vuoden ajan. Olin muistaakseni tämän organisaation neljäs työntekijä, joten olen päässyt seuraamaan yrityksen kehitystä hyvin pitkältä aikaväliltä.

Aloitin Geobearilla tuotepäällikkönä, josta tehtävänkuvaa pikkuhiljaa laajennettiin ja jonka kautta
etenin lopulta tekniseksi johtajaksi. Olen siis tehnyt koko tämän ajan erilaisia teknisen puolen tehtäviä.

Ennen Geobearia työskentelin suunnittelijana saksalaisessa insinööritoimistossa, joka teki Siemensille ydinvoimasuunnittelua.

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Yksi iso motivaattori on nähdä, millainen potentiaali menetelmillämme on. Voimme tarjota ratkaisuja, jotka haastavat perinteiset menetelmät, eli toisin sanoen meillä on tarjota jotakin sellaista, josta on perinteisiin menetelmiin nähden selkeää etua niin tehokkuuden, talouden kuin ympäristönkin kannalta.

Mahdollisuuksia on vaikka mihin, ja menetelmillämme on selkeästi kysyntää juurikin näiden edellä mainittujen seikkojen takia.

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Perhe ja hyvinvointi tulevat aina ensimmäisinä, ja työhön liittyvistä arvoista minulle tärkeimpiä ovat sitoutuneisuus ja rehellinen yhdessä toimiminen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Työni on melko hektistä ja vaatii paljon matkustelua, joten vapaa-ajallani viihdyn paljon kotona perheeni parissa. Harrastan aktiivisesti myös vaeltamista ja teenkin usein erilaisia lyhyempiä ja pidempiä vaellusreissuja joko yksin tai perheeni kanssa.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.