Tutustu tiimiin – tässä on Mikko
(4 heinäkuun, 2019)

Tämä on Mikko

 

Nimi

Mikko Wilska

 

Titteli

Group ICT Manager

 

Lempisitaatti:

”Be water”   

– Bruce Lee

 

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

Kirjat:

– Crush it! (Gary Vaynerchuk)

– Crushing It! (Gary Vaynerchuk)

– The One Thing (Gary W. Keller, Jay Papasan)

 

Podcastit:

GaryVee Audio Experience

– The Joe Rogan Experience

 

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Huolehdin siitä, että järjestelmät ja laitteet ovat kunnossa ja toimivat, jotta myyjät ja asiakaspalvelijat voisivat palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Mitä teet Geobearilla?

Päätehtäviäni ovat järjestelmien ja laitteiden ylläpito ja kehittäminen sekä henkilökunnan koulutus. Toimin tarvittaessa myös ”jokapaikan höylänä” eli huolehdin sellaisista tehtävistä, jotka eivät kuulu suoraan kenenkään toisen vastuualueelle. Olen käynyt esimerkiksi valokuvaamassa eri työmailla tehtäviä projekteja ja huolehtinut käytännön asioista toimiston muuttaessa.

 

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen työskennellyt Geobearilla noin 8,5 vuoden ajan useissa eri tehtävissä. Työskentelin ensin opiskelujeni ohessa markkinointitehtävissä, minkä jälkeen siirryin muun muassa lisensoinnin pariin. IT-puolen tehtävistä olen huolehtinut noin viiden vuoden ajan. Ennen Geobearia työskentelin hetken aikaa myös armeijalla johtamisjärjestelmäkouluttajana.

 

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja haastavia, ja niitä on mukava lähteä ratkomaan. Myös työkaverit ovat erittäin mukavia.

 

Meillä on erinomainen tuote, jonka avulla pystymme oikeasti auttamaan asiakkaitamme häiriöttömästi. Muistan muutaman vuoden takaa yhden kaupan, jossa meiltä kysyttiin kahden viikon korjaustöiden jälkeen, miksi työt eivät ole vielä alkaneet. Vaikka projekti oli ollut käynnissä jo tovin, työt eivät olleet häirinneet ketään, koska pystyimme tekemään ne häiriöttömästi yöaikaan.

 

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Rehellisyys, ammattimaisuus, tasavertaisuus ja eteenpäin meneminen.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Perheeseemme syntyi hetki sitten pieni tyttö, mikä on pitänyt arjen vauhdikkaana. Vapaa-ajallani käyn mielelläni myös golfaamassa ja kuntosalilla sekä matkustelen ja katselen elokuvia. Kuuntelen jonkin verran myös erilaisia podcasteja ja äänikirjoja esimerkiksi autolla ajaessani tai kuntosalilla.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.