Tutustu tiimiin – tässä on Anniina
(18 kesäkuun, 2019)

Tämä on Anniina

Nimi

Anniina Lahti-Kala

 

Titteli

Controller, taloushallinto

 

Kolme lempikirjaasi tai -podcastiasi?

Voittamisen anatomia (Aki Hintsa, Oskari Saari)

Metsänpoikia (Talvikki Lusa, Heikki Mahlamäki)

– Eri urheilijoiden elämäkerrat ovat aina olleet mielestäni mielenkiintoisia, yhtenä esimerkkinä Keijo Leppäsen kirjoittama kirja ”Mika Häkkinen: mestarin paluu”. Seuraavaksi haluaisin lukea Kiira Korven elämäkerran.

– Lisäksi päivän sanomalehti on luettava joka päivä – paperisena, totta kai!

 

Mainitse jokin ongelma tai asia, jonka kanssa asiakkaasi painivat ja jonka haluat ratkaista?

Tavoitteenamme on, että asiakas saisi tarvitsemaansa palvelua mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti, ja varmistaa, että esimerkiksi laskutustiedot olisivat oikein. Lisäksi autamme, jos asiakkaalla on kysymyksiä esimerkiksi kotitalousvähennykseen liittyen.

 

Mitä teet Geobearilla?

Huolehdin taloushallintoon liittyvistä tehtävistä. Vastaan esimerkiksi Ruotsissa tehtävän urakoinnin kirjanpidosta, myynti- ja ostolaskuista sekä alv- ja veroilmoituksista. Lisäksi teen johdon käyttöön erilaisia raportteja, sisäistä laskentaa ja kaikenlaista muuta hallinnollista työtä.

 

Millainen työhistoria sinulla on?

Olen tehnyt aikaisemmin töitä toimittajana muun muassa Aamulehdessä ja kaupunkilehti Uudessa Raumassa (nykyisin Raumalainen). Alanvaihdon jälkeen työskentelin hetken aikaa erilaisten tilintarkastustehtävien parissa, ja vuonna 2014 aloitin Geobearilla kesätyöntekijänä, minkä jälkeen minut vakinaistettiin vuonna 2015.

 

Mistä pidät työssäsi Geobearilla?

Työ kansainvälisessä yhtiössä on todella monipuolista ja vaihtelevaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen. Tämä pitää mielen virkeänä ja saa päivät kulumaan nopeasti. Lisäksi työ on itsenäistä eli työpäivien kulkuun pystyy jonkin verran vaikuttamaan. Olen oppinut näiden vuosien aikana paljon, ja työkaverit ovat mukavia ja erittäin ammattitaitoisia.

 

Mitkä ovat sinulle tärkeitä arvoja?

Kohtele muita niin kuin toivoisit itseäsi kohdeltavan. Lisäksi muita minulle tärkeitä arvoja ovat tasavertaisuus, rehellisyys, korkea moraali ja pohjalainen periksiantamattomuus.

 

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Espanjalaiset tv-sarjat ja penkkiurheilu ovat aina olleet lähellä sydäntäni, ja kesäisin viihdyn myös itse pyörän selässä ja talvisin hiihtoladulla. Vietän paljon aikaa myös 1,5-vuotiaan poikani kanssa. Lisäksi tapaan mielelläni ystäviäni ja soittelen silloin tällöin pianoa ja huilua.

 

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.