COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Korkealaatuisia jousia edistyksellisellä valmistustekniikalla valmistava Jousiteos Oy törmäsi tuotantokapasiteetin laajennuksen yhteydessä uusien toimitilojen lattiaongelmaan: Uusissa tiloissa olevan lattian paksuus vaihteli. Lisäksi tilat sijaitsivat hiekkaharjun päällä. Uuden tuotantokoneiston alla olevan lattian tuli kuitenkin antaa riittävä tuki uuden koneiston turvalliselle ja optimaaliselle käytölle. 

Asiakkaan vaihtoehdot

Erinomaiseen asiakaspalveluun tähtäävä yritys haki kumppanikseen nopean ratkaisun toimittavaa ammattilaista, joka pystyy osaltaan varmistamaan tehtaan toimitusvarmuuden kaikissa olosuhteissa. Vaihtoehtona oli rakentaa uusi lattia koneiston alle mutta kyseinen järjestely olisi vaatinut useamman kuukauden työ- ja kuivumisprosessin. Jousiteos halusi pitää kuitenkin alkuperäisestä muuttoaikataulustaan kiinni.

Geobearin ratkaisu

Ratkaisuksi valittiin Geobearin geopolymeeriteknologialla suoritettu maaperän tiivistysinjektointi. Lattiaan porattiin 12 mm kokoisia aukkoja joiden kautta geopolymeeriä injektoitiin maaperään noin metrin syvyydeltä. Lisäksi tuettavana olevaa lattiaa nostettiin lopputuloksen varmistamiseksi. Työ saatiin päätökseen yhdessä päivässä.

 

“Geobearin työsujui nopeasti ja ammattimaisesti. Lattian vahvistus sujui ongelmitta, eikä haitannut tuotantoa. Lattia on myös kestänyt sille asetetut vaatimukset”.

Joonas Ojala
tehtaanjohtaja, Jousiteos Oy

Vastaavanlaisia projekteja

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.