Ongelma

Hallin laajennusta varten oli porattu porapaalut, mutta porauksen yhteydessä anturat olivat painuneet. Yhden anturan kuorma oli 120 tonnia. Geobearin menetelmä oli nopein ja helpoin ratkaisu, kun tavoitteena oli nostaa ja stabiloida anturat alkuperäiselle tasolle.

Ratkaisu

Pilarien kuormaa kevennettiin 200 tonnin nosturilla samalla perustusten alta nostoraudoilla tunkaten. Varsinainen nosto tehtiin injektoimalla paisuvaa geopolymeeriä maaperään, mikä samalla myös tiivisti löyhtynyttä maaperäkerrosta. Lopuksi projektissa löyhtymään päässyt maaperä tiivistettiin geopolymeeri-injektoinnilla neljän metrin syvyyteen asti ja lattiat oikaistiin Geobearin lattiannostomenetelmällä.

Tulos

Työt tehtiin häiriöttömästi, ja hallin toiminta jatkui normaalisti koko projektin ajan. Projekti kesti yhden viikon. Asiakas oli erittäin tyytyväinen ja vaikuttunut tuloksesta etenkin, kun kyseessä olivat niin painavat anturat.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.