COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

 

Pohjanmaalla sijaitseva omakotitalo oli ajan saatossa painunut tietä kohden. Ympäristössä suoritetut infrastruktuurin rakennustyöt olivat edesauttaneet savimaan päällä olevan talon painumaongelman pahenemista. Painuminen tuli pysäyttää.

Korjausvaihtoehdot

Korjausvaihtoehtona talon painumiselle oli teräspaalutus joka olisi ajallisesti kestänyt vähintään kolme kertaa pidempään kuin valittu Geobearin geopolymeeri-injektointi. Lisäksi teräspaalutus oli selkeästi kalliimpi vaihtoehto. Teräspaalutus olisi myös rikkonut talon rakenteita kuten lattialämmityksen, joka luonnollisesti haluttiin säilyttää ehjänä.

Geobearin ratkaisu

Talon alapuolinen maaperä sekä autotallin että saunatilan osalta stabiloitiin Geobearin geopolymeeri-injektoinnilla kolmessa päivässä. Savimaahan asennettiin Powerpile geopolymeeripilareita jotka tukevat sekä maaperää että sen kannattelemia rakenteita. Geobear ratkaisujen häiriöttömyyden ja tarkkuuden ansiosta Powerpile geopolymeeripilarit asennettiin lattialämmityksen läpi sitä vaurioittamatta. Pilarien asennus voidaan suorittaa 30 mm kokoisista aukoista jopa 11 metrin syvyyteen.

 

 

 

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.