COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

ONGELMA

Kiinassa autoliikkeitä kutsutaan 4S-liikkeiksi. Niissä myydään autoja ja tarjotaan erilaisia palveluja, kuten korjauksia ja huoltoja. Kiinassa Shaoxingin kaupungissa sijaitsevassa 4S-liikkeessä huomattiin, että autojen esittelytilan lattia oli muuttumassa epätasaiseksi. Inchcape Premium Auto Sales and Service harkitsi lattian korjaamista perinteisin keinoin, mutta lattian täydellinen uudelleenrakentaminen olisi ollut liian hidasta. Yrityksen liiketoiminta olisi jouduttu keskeyttämään, ja rahaa olisi menetetty. Geobear tarjosi ratkaisuksi toisenlaista, nopeampaa keinoa.

KORJAUSRATKAISU

Työskentelemällä kiinalaisista, britannialaisista ja suomalaisista kootulla monikulttuurisella tiimillä Geobear suunnitteli toteuttavansa työt 10 päivässä. Jälleenmyyjä halusi kuitenkin pitää liikkeensä ovet avoinna päivisin. Niinpä esittelytila tyhjennettiin autoista aina illan tullen, jotta Geobear voisi tehdä työnsä yöaikaan ja asiakas voisi jatkaa omaa liiketoimintaansa taas aamun sarastaessa. Geobear injektoi geopolymeeriä lattian alle, jossa se kovettui nostaen lattiaa ja tehden maaperästä vahvemman ja turvallisemman.

LOPPUTULOS

Työt valmistuivat päivän etuajassa. Lattia nostettiin tavoitetasolle lähes kaikissa kohdissa, mutta muutamassa kohdassa lattia nousi hieman liikaa ja kaakelit alkoivat halkeilla. Geobear käyttää työn seurantaan lasereita, joten kun lattian huomattiin nousevan liikaa, säätöjä muutettiin. Geobearin menetelmien tarkkuuden ansiosta myös esittelytilan lasiseinät pysyivät ehjinä. Ne jatkoivat myytävien autojen peilaamista sillä aikaa, kun Geobear korjasi liikkeen lattiaa äänettömästi ja nopeasti.

 

Vastaavanlaisia projekteja

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.