• Muut uutiset

Anna talollesi rakkautta

Varaa maksuton kohdekartoitus tänään ja varmista teidän yhteinen pitkä ja onnellinen taival tuleville vuosikymmenille.

  • Muut uutiset

Geobear auttaa vuodenajasta riippumatta

Mikäli kiinteistösi painuu, apu löytyy myös talvella. Geobear ratkaisut ovat käytettävissä sääolosuhteista riippumatta – viidakosta tundraan.

  • Muut uutiset

Geobear avasi pääkonttorin Lontoossa

Geobear avasi pääkonttorin Lontoon Eustonissa viikko sitten. Sijainti on erinomainen asiakkaiden tavoittamiselle ja kansainväliselle kasvulle, toteaa toimitusjohtaja Otso Lahtinen.

  • Yritys

Powerpile on nyt Geobear

Kansainvälisesti toimiva, maaperän ongelmiin erikoistunut urakoitsija Powerpile on muuttanut nimensä 15. joulukuuta Geobeariksi.

  • Yritys

POWERPILE GEOPOLYMEERIPILARI PALKITTIIN

Geobear osallistui ensimmäisen kerran Helsingin Messukeskuksessa järjestettäviin FinnBuild messuihin 1-3.10.2014.

  • Yritys

HUIPPUJENGI MYÖS ASIAKASPALVELUTEHTÄVISSÄ

Geobear-konsernin johto kokoontui elokuun lopulla Lapissa päämääränään varmistaa, että maaperän painumaongelmat eivät hidasta jatkossakaan liiketoimintaa tai arkiaskareita maapallollamme. Tulevaisuus vakaalla maaperällä on käytännössä jokaisen oikeus.

Tilaa ilmainen kohdekartoitus

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä.  Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme soittamalla 0400 400 800 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@geobear.fi

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa. Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.