Miksi toimitilojen korjaustyöt kannattaa hoitaa juuri loma-aikoina?
(huhtikuu 12, 2019)

Juhlapyhät ja lomakaudet voivat haitata yritystoiminnan tuottavuutta ja häiritä normaalia liiketoimintaa lisääntyneiden lomien ja hiljentyneen kaupan takia. Ajanjaksot, jolloin tuotantotoimintaa tai töitä on vähemmän, ovat tavallisesti kestoltaan lyhyitä, tyypillisesti vain muutaman päivän mittaisia. Toimintasi seisoessa tai pyöriessä hiljaisemmalla teholla ne voivat kuitenkin olla täydellisiä hetkiä huolehtia varastosi tai liikekiinteistösi kuntoon liittyvistä kysymyksistä.

Tällaisia ovat esimerkiksi erilaiset remontit, korjaukset tai niiden suunnittelu, ja juhlapyhät ja lomakaudet ovat täydellisiä ajankohtia niiden toteuttamiseen. Moni, joka pohtii esimerkiksi vinojen lattioiden oikaisemista, painumien korjaamista tai maaperän vahvistamista, tuntuu ajattelevan, että nämä projektit vaativat viikkojen seisokkeja, vaikka monissa tapauksissa ongelmat voidaan ratkaista muutamassa päivässä – esimerkiksi viikonlopulle osuvan juhlapyhän aikana.

 

Miksi toimitilojen korjaustyöt kannattaa hoitaa juuri loma-aikoina?

 

Toisin kuin monet muut stabilointipalveluja tarjoavat yritykset, Geobear on erikoistunut menetelmiin, joilla maaperät voidaan vahvistaa, painumat korjata ja lattiat oikaista hyvin nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että koko rakennusta ei tarvitse sulkea vaan voit pitää liiketoimintasi pyörät pyörimässä ja käydä kauppaa korjaustöistä huolimatta.

Geobearin patentoidun geopolymeeri-injektointia hyödyntävän menetelmän avulla maaperä voidaan stabiloida ilman kaivutöitä. Kaivutöiden sijaan Geobearin tiimi eristää yhden alueen kerrallaan, poraa pieniä reikiä painuneelle alueelle (joka on voinut muodostua esimerkiksi eroosion tai vajoamien takia) ja injektoi reikien kautta maaperään geopolymeeriä, joka sekoittuu rakennuksen alapuolella olevan maa-aineksen kanssa. Tämän jälkeen geopolymeeri paisuu ja nostaa rakennuksen lattian takaisin oikealle tasolle ja stabiloi rakennuksen perustukset estäen mahdolliset lisäpainumat ja -vauriot.

Geobearin vallankumouksellisilla menetelmillä työt kestävät vain joitakin päiviä – eivät viikkoja tai kuukausia! Niinpä jos liikekiinteistösi kärsii painumaongelmista, kurkkaa kalenteriisi. Jos kalenterissa häämöttää jokin juhlapyhä, jolloin liiketoimintasi hiljenee muutamaksi päiväksi, älä anna painumaongelmien pahentua ja kasvaa kalliiksi, liiketoimintaasi haittaavaksi korjausprojektiksi. Geobear pitää huolen siitä, että pääset takaisin työn touhuun ilman häiriöitä!

 

 

Juhlapyhät