COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Kun talo painuu – kuinka valita painumaongelmiin erikoistunut urakoitsija?

(12/04/2021)

Kokemus

Yrityksen historia ja saavutukset ovat yksi ensimmäisistä tekijöistä, jotka ihmiset ottavat huomioon yritystä valitessaan.

On kulunut lähes 40 vuotta siitä, kun Geobear (silloinen Uretek) kehitti tavan vakauttaa rakenteita geopolymeeri-injektoinnilla. Kuluneina vuosina liiketoiminnan kasvua ja laajentumista ovat heijastaneet merkittävät tutkimus- ja kehitysinvestoinnit.

Toteuttamamme projektit ja asiakkaidemme jättämät palautteet ovat osoitus sitoutumisestamme jatkuvaan kehittymiseen.

 

Trustpilot logo

Kaikki meni sovitulla tavalla. Työ kohteessa ammattimaista ja tekijät ammattilaisia. Vakuuttava suoritus.

 

Tiimin pätevyys

Tiimin osaaminen ja kokemus otetaan joskus itsestäänselvyytenä. Pohjanvahvistusratkaisujen toimittaminen vaatii kuitenkin henkilöstöä, jolla on työhön korkea tekninen pätevyys. Kiinteistölläsi työskentelevät vanhemmat teknikkomme ovat ensiluokkaisia, ja heillä kaikilla on työstä usean vuoden – tai jopa usean vuosikymmenen – kokemus.

Geobear tarjoaa kaikille työntekijöilleen kattavan koulutuksen ja jatkuvaa lisäkoulutusta varmistaakseen, että työ suoritetaan kovalla ammattitaidolla ja huolellisesti.

Ratkaisun kiinteistösi painumaongelmaan suunnittelee yksi ammattitaitoisista aluepäälliköistämme. Kukin heistä on käynyt läpi intensiivisen koulutusohjelman ja perehdytyksen aloittaessaan Geobearilla, mikä takaa sen, että saat asiantuntevan ratkaisun kohteesta riippumatta. Ennen toteutusta suunnitelma käy läpi myös sisäisen tarkastusprosessin, jossa sekä kaupallinen johtaja että suunnittelujohtaja – joilla kummallakin on alasta usean vuosikymmenen kokemus – tarkastavat suunnitelman ja hyväksyvät sen.

Työn päätyttyä saat aina dokumentit toteutetusta työstä.

Kolmannen osapuolen akkreditoinnit

Tarkista, että rakennus- tai suunnitteluyritykset käyttävät akkreditoituja materiaaleja laadun varmistamiseksi. Akkreditointien arviointi voi antaa asiakkaalle varmuuden siitä, että valittu yritys on ”tarkoitukseen sopiva” ja että sillä on projektin toteuttamiseen vaadittava ammattitaito.

Geobearilla on muun muassa seuraavat akkreditoinnit: ISO 14001, ISO 9001 ja OHSAS 18001.

Vastauksen nopeus

Nopeus, jolla urakoitsija pystyy vastaamaan asiakkaan tarpeisiin, määräytyy yleensä kysynnän ja tarjonnan mukaan. Painumaongelmien kohdalla tätä kuvaa usein kausiluonteisuus. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi kuumina kesäkuukausina kuivuneesta ja kutistuneesta savesta johtuvia painumia on enemmän, jolloin myös toimitusajat voivat olla pidempiä.

Toisena tekijänä on yleinen asiakasvolyymi. Pitkät toimitusajat voivat toisaalta myös rauhoittaa asiakkaan mieltä, sillä se kuvaa kyvykkyyttä tai uskoa palveluntarjoajan kykyihin.

Geobear pyrkii jatkuvasti kasvattamaan tiiminsä kokoa, mutta lisääntyneen kysynnän myötä voit joutua odottamaan käyntiämme hieman pidempään. Hätätilanteissa pyrimme kuitenkin nopeuttamaan toimitusta ja vastaamaan siten asiakkaan odotuksiin.

Yksi tärkeä muistettava seikka toimitusaikoihin ja painumiin liittyen on onneksi se, että esimerkiksi kahdella tai viidellä viikolla ei ole juuri merkitystä painumisen syyn ja ratkaisun laadun kannalta.

Ympäristövaikutukset

Todistuksena Geobearin menetelmien ja materiaalien turvallisuudesta olemme teettäneet hiljattain geopolymeerimateriaalin ympäristövaikutusten arvioinnin. Arvioinnissa todettiin, että Geobearin geopolymeerit ovat täysin turvallisia, eivätkä aiheuta vaaraa ympäristölle.

Geobearin geopolymeerien analysointi ja testaus paljastavat useita ympäristöetuja, kun menetelmää verrataan perinteisiin tuentaratkaisuihin. Yhteenvetona voidaan esimerkiksi todeta, että Geobearin menetelmä vaatii 40–50 kertaa vähemmän materiaalia kuin perinteiset sementtipohjaiset injektointiratkaisut ja aiheuttaa noin 46 % pienemmät hiilidioksidipäästöt.

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.