COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Kuinka painumaongelmiin erikoistunut urakoitsija kannattaa valita?
(15/04/2020)

Kun tarjolla on useita eri urakoitsijoita ja menetelmiä, sopivan ratkaisun löytäminen voi tuntua vaikealta. Päätöksen pitäisi kuitenkin perustua aina kuhunkin tilanteeseen ja käyttämiesi konsulttien suosituksiin. Ota päätöstä tehdessäsi huomioon ainakin seuraavat 6 tekijää:

Onko yhteistyökumppanillasi oikeanlainen osaaminen?

Kaikki painumaongelmat eivät ole samanlaisia. Varmista, että yhteistyökumppanillasi on tarvittava tekninen osaaminen ongelman ratkaisemiseksi. Voit myös pyytää riippumattomia konsultteja tapaamaan urakoitsijan ja käymään läpi korjauksen yksityiskohdat. Näin voitte varmistua yhdessä urakoitsijan osaamisesta ja taidoista.

Onko yhteistyökumppanillasi kokemusta samanlaisista projekteista?

Pyydä urakoitsijalta referenssejä, niin saat selville heidän kokemuksensa ja osaamisensa. Vaikka monilla yrityksillä on omat salassapitovelvollisuutensa, he voivat tarjota tietoja paljastamatta salassapitovelvollisuuden piiriin kuuluvia yksityiskohtia. Kun tiedät, miten muut asiakkaat ovat hyötyneet urakoitsijan kanssa työskentelystä, voit varmistua siitä, että teet oikean valinnan.

Millaisia liiketoimintaan kohdistuvia häiriöitä olet valmis sietämään?

Selvitä, millaisia kustannuksia liiketoimintaasi kohdistuvista häiriöistä ja keskeytyksistä syntyy päivä-, viikko- ja kuukausitasolla. Liiketoiminnan pysäyttäminen edes muutamaksi päiväksi voi käydä kalliiksi, eikä se ole aina edes mahdollista. Toisaalta monissa yrityksissä hyvin suunnitellut ja aikataulutetut tuotantoseisokit eivät aiheuta merkittävää haittaa liiketoiminnalle.

Vastaako ratkaisu ja sen toimittaja yrityksesi arvoja?

Riippuen brändisi arvoista, haluat ehkä kiinnittää huomiota muutamiin seikkoihin myös urakoitsijaa valitessasi. Jos yrityksesi on sitoutunut pienentämään ympäristöjalanjälkeään, haluat ehkä kääntyä sellaisen urakoitsijan puoleen, joka pystyy minimoimaan korjauksen ympäristövaikutukset. Jos yrityksesi on sitoutunut kehittämään paikallista yhteisöä, haluat luonnollisesti löytää paikallisia urakoitsijoita, jotka työllistävät paikallisia ihmisiä.

Onko työllä takuu?

Kysy urakoitsijalta mahdollisten takuiden yksityiskohdista ja kiinnitä huomiota myös pienellä kirjoitettuun pränttiin ymmärtääksesi ratkaisuntarjoajan vahvuuksia ja resursseja.

Kuinka kustannukset kumuloituvat eri ratkaisuissa?

Ei riitä, että tarkastelet pelkkien menetelmien hintoja. Varmista, että otat huomioon kokonaiskustannukset liiketoimintaan kohdistuvat häiriöt, tulonmenetykset ja lisäkorjaukset mukaan lukien. Laske mahdolliset tappiot päivän tarkkuudella ja kiinnitä huomiota myös siihen, mitä sinusta riippumattomat aikataulumuutokset tai viivytykset maksavat sinulle. Näin saat selkeän kuvan kokonaiskustannuksista – ja niihin liittyvistä muuttujista.

Etsiessäsi ratkaisua kiinteistösi painumaongelmiin, haluat luonnollisesti löytää luotettavan palveluntarjoajan, joka auttaa sinua eteenpäin ja toteuttaa kestävän ratkaisun kiinteistölläsi.

Jos haluat tietää lisää Geobearin ratkaisuista, vieraile Kaupallinen sektori -sivullamme tai tutustu referensseihimme.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.