COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Rahoitus ei ole este painumaongelmien korjaamiselle

Painumaongelma aiheuttaa usein taloudellisesti haastavan tilanteen. Talon arvon putoaminen sekä äkillisesti vaadittavat korjaustyöt saattavat rasittaa asukkaan taloudenpitoa huomattavasti.

Kokemuksemme mukaan nopea reagointi ongelmaan estää lisävahinkojen syntymisen ja vastaavasti vähentää tulevia remonttikustannuksia sekä palauttaa rakennuksen arvon sen markkinahintaan.

Auttaaksemme asiakkaitamme saamaan apua ajoissa, tarjoamme yhteistyökumppanimme kanssa mahdollisuutta rahoittaa korjaustyöt osamaksulla. Tällöin korjaustyöt saadaan ripeämmin alkuun ja taloudellinen kuormitus jaettua tasaisesti tuleville vuosille. Tarttumalla asioihin nopeasti saavutetaan mielenrauha ja parempi ennustettavuus kuluihin.

Joustavasti maksuaikaa ilman yllätyksiä

Santander-osamaksu:

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kiinteä korko
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Luottoaika jopa 7 vuotta
  • Lainan ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja

Jaksota menosi pilkkomalla suurempi kertasijoitus kätevästi pienempiin eriin.

Osamaksun avulla tiedät tulevien kuukausierien olevan aina samankokoisia. Laina on kiinteäkorkoinen, eivätkä viitekorkojen heilahtelut vaikuta siihen. Halutessasi voit maksaa lainaa takaisin myös nopeammassa tahdissa, koska kaikki ylimääräiset suoritukset kohdistuvat pääomaan eivätkä aiheuta ylimääräisiä kuluja.

Pääset täyttämään hakemuksen kätevästi verkossa ajankohdasta riippumatta ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksillasi. Hakiessasi luottopäätöstä, sinun on hyvä kuitenkin hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus riittää kattamaan koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma.

Kuinka haen osamaksua?

Huomioi, että haet tarpeeksi suurta summaa, jotta laina kattaa koko tuotteen hankintahinnan ja mahdolliset asennuskustannukset. Jos arvioitu hinta on 13 900 €, tee hakemus summalle 15 000 €. Lainan lopullinen summa määräytyy todellisen kauppasumman mukaisesti. Huomioithan, että Santander-osamaksumahdollisuus on vain yksityishenkilöille.

 

Lisätietoja asiakaspalvelustamme

Soittamalla 0400 400 800 tai ottamalla yhteyttä lomakkeella

Ota yhteyttä

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.