Kodinomistajat kokivat yliluonnollista painumista ja soittivat Geobearin apuun
(28 lokakuun, 2019)

Ongelma

Gomez ja Morticia Addamsin painajainen alkoi joitakin viikkoja ennen lokakuun 31. päivää. He asuvat ikääntyneessä kiinteistössä Pelkopitäjällä, Kauhumattilan kunnan laitamilla.  

Läpi koko kuuman kesän he olivat seuranneet, kuinka seinät alkoivat halkeilla kellarikerroksen laboratoriossa, jossa Fester-setä vietti tunteja kummallisten keitosten äärellä. Vähitellen nämä halkeamat alkoivat levitä eri puolille perheen asuntoa. Morticia uskoi, että ongelman syynä olivat Fester-sedän kummalliset kokeet, mutta Gomez ei ollut samaa mieltä vaan antoi ongelman pahentua. Lopulta koko talo alkoi painua, ja kylmä tuuli puhalsi halkeamien läpi täyttäen koko kellarin ulvonnallaan. Gomez päätti ottaa yhteyttä serkkunsa ystävään, Patrick von Säröön, joka sattui olemaan rakennustarkastaja.

Von Särö pääsi kuitenkin arvioimaan tilannetta vasta lokakuun alkupuolella. Hän vieraili Addamsin perheen kotona viikko sen jälkeen, kun talossa oli alkanut kuulua kummallisia ääniä ja ulkoseiniin oli ilmestynyt uusia halkeamia. Von Särö kollegoineen päätteli, että talo sijaitsi suoraan ley-linjan päällä eli eräänlaisella ”energialinjalla”, jonka Alfred Watkins löysi vuonna 1929. Tämän ley-linjan aktiivisuus saavuttaa huippunsa aina lokakuun lopulla. Tämä yliluonnollinen energia yhdistettynä sääolosuhteisiin johti Addamsin perheen katastrofin äärelle. 

Halloween-yönä, jolloin lapset vaelsivat ympäri naapurustoa metsästäen karkkeja ja tehden kepposiaan, Addamsin perheen talon rakenteet alkoivat pettää täyttäen kodin repivillä äänillä ja lentävillä nauloilla.

Sitten koti alkoi romahtaa. Halkeamat pahenivat nopeasti ja voimakkaat äänet täyttivät ilman, kun seinät yhdessä talon nurkassa alkoivat luhistua.

”Ympärillämme olevat seinät alkoivat halkeilla ja murtua”, Morticia kertaa. ”Olin kauhusta kankeana. Onneksi hovimestarimme Lurkki reagoi nopeasti. Hän kaappasi minut mukaansa ja vei meidät kohti ulko-ovea. Hän tempaisi myös lapset mukaansa ja ohjasi meidät turvaan. Jos häntä ei olisi ollut, en tiedä, mitä olisi tapahtunut. Emme löytäneet Thingiä mistään, mutta toivottavasti se kömpi turvaan.”

Ratkaisu

Etsiessään epätoivoisesti nopeaa ratkaisua Gomez soitti Geobearille. Aistiessaan tilanteen kiireellisyyden Geobearin tekninen tiimi lähti heti matkaan ja ajoi läpi rankkasateiden ja myrskytuulten pelastamaan perhettä. He kartoittivat perheen talon ja tutkivat maaperän. Vaikka ongelman korjaaminen olisi ollut helpompaa ennen kuin talon rakenteet alkoivat pettää, tiimi pystyi pelastamaan tilanteen ennen ongelman pahenemista. 

Yhdessä päivässä Geobear oli injektoinut geopolymeerinsä maaperään ja stabiloinut kohteen. Kun talon painuminen oli pysäytetty, Gomez pyysi Patrick von Särön suosittelemaa urakoitsijaa korjaamaan seinät entiseen loistoonsa. Toisin kuin muilla ratkaisuilla, Geobearin menetelmillä perustuksia ei tarvitse kaivaa auki, minkä ansiosta Addamsin perhe pääsi jatkamaan pyhien viettoa rauhallisin mielin. 

Fester-setä kommentoi lopputulosta seuraavasti: “Asun ja työskentelen täällä. Olin hyvin huolissani ja pelkäsin, että menettäisin labrani ja lukemattomat tutkimusprojektini. Kiitos Geobearin, työni ja kotini ovat jälleen turvassa. Oli uskomatonta nähdä, kuinka laboratorion seinissä olevat halkeamat alkoivat hiljalleen kadota.”

Kun Addamsin perhe tiedusteli, ovatko geopolymeerit riittävän vahvoja kestämään kiinteistön alla kulkevan ley-linjan mahdollisen aktiivisuuden myös tulevaisuudessa, Geobearin toimitusjohtaja Otso Lahtinen kertoi, että ”ley-linjojen kanavoima yliluonnollinen energia ei perustu tieteellisiin faktoihin, vaan se on vain hauska pala mytologiaa. Geopolymeeriemme lujuus ja kestävyys takaavat sen, että Addamsin perhe voi viettää täällä vielä useita onnellisia vuosikymmeniä. Geopolymeeriratkaisut ovat ylivoimainen väline eroosion torjuntaan – mikä on asia, joka vaikuttaa miljooniin kiinteistönomistajiin eri puolilla Eurooppaa.”

—————————

Painumaongelmat hankaloittavat miljoonien kiinteistönomistajien, urakoitsijoiden, pientaloasujien ja sijoittajien arkea eri puolilla Eurooppaa. Jos huomaat, että rakennuksesi seinissä on halkeamia tai talon perustukset painuvat, älä ole kuin Gomez Addams, vaan pyydä Geobearia kartoituskäynnille ja arvioimaan tilanne.

*Huomaathan, että Patrick von Särö on täysin fiktiivinen hahmo. Samankaltaisuus kenen tahansa todellisen ihmisen (joko elävän tai kuolleen) tai tosielämän tapahtumien kanssa on puhdasta sattumaa.

The Addams Familyn oikeudet omistaa Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM Studios).

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.