COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Hyödynnä kesän hiljaiset jaksot – korjaa liikekiinteistön painumat

(01/07/2020)

Lomakausien aikana moni yritys pyörii hiljaisemmalla teholla. Ajanjaksot, jolloin tuotantoa tai töitä on vähemmän, ovat kuitenkin kestoltaan lyhyitä, joskus vain muutaman päivän tai viikon mittaisia. Silloin on paras hetki huolehtia liikekiinteistön tai varastotilojen kuntoon liittyvistä kysymyksistä.

Moni vinojen lattioiden oikaisemista, painumien korjaamista ja maaperän vahvistamista pohtiva saattaa ajatella, että nämä projektit vaativat viikkojen seisokkeja. Usein ongelmat ovat kuitenkin ratkaistavissa vain muutamassa päivässä – esimerkiksi yhden viikonlopun aikana.

Korjaustyöt nopeasti – jopa yhden viikonlopun aikana

Toisin kuin monet muut stabilointipalveluja tarjoavat yritykset, Geobear on erikoistunut menetelmiin, joilla työt voidaan toteuttaa hyvin nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että koko rakennusta ei tarvitse sulkea, vaan voit pitää liiketoimintasi pyörät pyörimässä ja käydä kauppaa korjaustöistä huolimatta.

Työt voidaan toteuttaa täysin ilman kaivutöitä. Kaivutöiden sijaan Geobearin tiimi eristää yhden alueen kerrallaan, poraa pieniä reikiä painuneelle alueelle ja injektoi niiden kautta maaperään geopolymeeriä, joka sekoittuu rakennuksen alapuolella olevan maa-aineksen joukkoon. Tämän jälkeen geopolymeeri paisuu nostaen lattian takaisin oikealle tasolle ja vakauttaen rakennuksen perustukset. Näin saadaan estettyä myös mahdolliset lisäpainumat ja -vauriot.

Geobearin menetelmillä työt kestävät vain joitakin päiviä tai viikkoja. Niinpä jos liikekiinteistösi kärsii painumaongelmista, kurkkaa kalenteriisi. Jos kalenterissa häämöttää ajanjakso, jolloin liiketoimintasi hiljenee muutamaksi päiväksi, älä anna painumaongelmien pahentua ja kasvaa kalliiksi, liiketoimintaasi haittaavaksi korjausprojektiksi. Geobear pitää huolen siitä, että pääset takaisin työn touhuun ilman häiriöitä.

Tutustu liikekiinteistöissä toteuttamiimme projekteihin. 

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.