COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Ratkaisut, jotka helpottavat niin liiketoimintaa kuin shoppailuakin

Kiljuvia lapsia, pitkiä jonoja, ärsyttäviä pomoja ja tylsiä työtehtäviä – sekä shoppailu että työnteko voi olla uuvuttavaa. Karkailevat toimistotuolit, itsekseen vaeltelevat ostoskärryt, vesivahingot ja jumittavat ovet ja ikkunat ovat viimeisiä asioita, joita tällaiseen tilanteeseen kaipaa.

Näistä ikävistä asioista tulee kuitenkin täyttä totta, jos rakennuksen maaperä pääsee liikkumaan. Tällöin maaperästä tulee epävakaa, eikä se jaksa enää kannatella rakennuksen painoa. Liikekiinteistö tai toimisto alkaa painua ja vajota, mikä vaarantaa myös asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuuden. Pahimmillaan koko rakennus joudutaan sulkemaan korjaustöiden takia – ja rahaa palaa.

Geobearin tavoitteena on pitää kaupat ja toimistot avoinna ja turvallisina. Meidän ratkaisumme on:

Nopea – Uraauurtavan geopolymeeriteknologian avulla korjaustyöt valmistuvat usein päivissä, kun taas perinteiset korjausmenetelmät saattavat viedä useita viikkoja tai jopa kuukausia. Kaivauksia ei tarvita. Menetelmämme ovat 10 kertaa nopeampia kuin perinteiset menetelmät, ja olemme tällä hetkellä markkinoiden nopein ratkaisu.

Halpa – Geobear on jopa 50 % kustannustehokkaampi kuin muut ratkaisut. Koska korjausmenetelmämme eivät aiheuta juurikaan häiriötä, asiakkaalle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia.

Tehokas – Ratkaisumme lisäävät maaperän kantokykyä, vähentävät rakenteiden halkeilua ja pidentävät halkeilleiden laattojen elinikää. Materiaalimme eivät ole pettäneet kertaakaan lähes 40 vuoden käytön aikana. Lisäksi tarjoamme työlle 10 vuoden takuun.

Ympäristöystävällinen – Perinteisiin menetelmiin verrattuna hiilijalanjälkemme on hyvin pieni. Materiaalimme eivät myöskään liukene veteen tai reagoi pohjaveden kanssa.

 

Geobear on toteuttanut lähes 40 toimintavuotensa aikana yli 100 000 projektia 50 eri maassa ja osoittanut siten ratkaisujensa toimivuuden.

Geobear on sitoutunut Nolla tapaturmaa -tavoitteeseen ja huolehtii, että työntekijät, sidosryhmät ja ympäristö eivät altistu vaaratekijöille missään vaiheessa.

Lue lisää geopolymeereistä ja niiden toimintaperiaatteista Tekniset tiedot -sivulta.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.