COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Betonilattian korjaus voi tulla ajankohtaiseksi koska vain. Kyseessä voi olla tehdas tai keskusvarasto, teollisuuslaitos tai varastomyymälä. Riippumatta siitä, onko kyse tavaroiden tekemisestä, varastoimisesta vai lajittelusta, yritys ja sen asiakkaat kärsivät, jos maaperä ei jaksa kannatella yläpuolellaan olevaa kuormaa.

Maaperän liikehdintään voi olla useita eri syitä, kuten liikenteen tai koneiden aiheuttama tärinä, rakennustyöt ja tulvat. Maaperästä tulee epävakaa, eikä se kykene enää tukemaan perustuksia. Rakennus alkaa vajota, tiloista tulee vaarallisia, tuotanto keskeytyy ja voitot haihtuvat ilmaan.

Geobear pitää huolen siitä, että logistiikkakeskukset ja tuotantolaitokset pysyvät avoimina, tuottavina, kannattavina ja turvallisina. Ratkaisumme ovat 10 kertaa nopeampia kuin muut menetelmät, ja tarjoamme työlle 10 vuoden takuun.

Geobearin ratkaisut ovat:

Nopeita – Uraauurtavan geopolymeeriteknologian avulla korjaustyöt ovat ohi muutamassa tunnissa, kun taas perinteisillä menetelmillä työt saattavat kestää useita viikkoja tai jopa kuukausia. Geobearin menetelmien ansiosta kuorma-autot ja tehtaiden koneet voivat liikkua ja toimia normaalisti vain 15 minuutin kuluttua korjaustöiden päättymisestä. Olemme tällä hetkellä markkinoiden nopein ratkaisu.

Edullisia – Geobear on  jopa 50 % kustannustehokkaampi kuin muut perinteiset ratkaisut. Koska betonilattian korjausmenetelmämme eivät aiheuta juurikaan häiriötä, asiakkaalle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia.

Tehokkaita – Geopolymeeri luo maaperään vakaan perustuksen, mikä vähentää halkeamien ja kuoppien riskiä ja lisää halkeilleiden laattojen elinikää. Seuraamme betonilattian korjaustöiden etenemistä tarkoilla lasermittalaitteilla, eivätkä materiaalimme ole pettäneet kertaakaan lähes 40 vuoden käytön aikana.

Ympäristöystävällisiä – Muihin menetelmiin verrattuna hiilijalanjälkemme on hyvin pieni. Materiaalimme eivät myöskään saastuta pohjavettä.

 

Geobear on toteuttanut lähes 40 toimintavuotensa aikana yli 200 000 projektia 50 eri maassa ja osoittanut siten nosto- ja oikaisuratkaisujensa ja stabilointiratkaisujensa toimivuuden.

 

Geobear on sitoutunut Nolla tapaturmaa -tavoitteeseen ja huolehtii, että työntekijät, sidosryhmät ja ympäristö eivät altistu vaaratekijöille missään vaiheessa.

 

Lue lisää geopolymeereistä ja niiden toimintaperiaatteista Tekniset tiedot -sivulta.

 

  

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Autamme ratkaisemaan rakenteiden painumaongelmat. Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Voit olla myös suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme

0400 400 800

[email protected]

Geobear on ratkaissut heikon perustusmaaperän aiheuttamia ongelmia jo lähes 40 vuoden ajan. Tarjoamme ratkaisut kaikenkokoisiin kohteisiin aina pienistä asuintaloista suuriin infrastruktuuriprojekteihin. Toimialueenamme on koko Suomi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Työskentelemme normaalisti

Työt etenevät tavalliseen tapaan myös lumituiskussa ja pakkasasteilla.

Huomaathan, että teemme töitä normaalisti myös COVID-19-tilanteen aikana, ja olemme ottaneet käyttöön ylimääräisiä varotoimenpiteitä suojellaksemme tiimejämme ja asiakkaitamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!