COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Kyse voi olla maanjäristyksen uhreille toimitettavasta hätäavusta, internetin kautta tilatusta kirjasta, Afrikassa tehtävästä kehityshankkeesta tai pelkästä matkasta rakkaasi luo. Ilman lentokenttiä maailman syke pysähtyisi.

Lentokentät ovat elintärkeä osa jokapäiväistä arkeamme. Jotta maailmankylämme toimisi, lentokenttien on toimittava tauotta. Tämä on mahdollista vain, jos kiitoradat pidetään turvallisina ja vakaina, mikä on iso haaste.

Lentokoneet laskeutuvat vähän väliä kiitoradoille, jotka suunniteltiin vuosikymmeniä sitten paljon kevyemmälle kalustolle. Runsaat sateet ja huono viemäröinti heikentävät kiitoratojen, terminaalirakennusten ja lentokonehallien alapuolista maaperää entisestään. Betonilaatat halkeilevat, maaperä painuu, koneet eivät voi laskeutua, eikä potilas saa uutta sydäntään.

Geobear pyrkii pitämään lentokoneet liikkeessä korjaamalla epätasaiset kiitoradat ja lattiat, halkeilleet ja kallistuneet betonilaatat, maanalaiset tyhjätilat, vesivahingot ja muut lentokentän toimintaa ja turvallisuutta uhkaavat ongelmat. Geobear voi myös stabiloida lentokentän maaperän myöhemmin tehtäviä rakennus- ja kunnostustöitä varten.

Geobearin ratkaisu on:

Nopea – Uraauurtavan geopolymeeriteknologian avulla korjaustyöt valmistuvat tunneissa, kun taas perinteiset korjausmenetelmät saattavat viedä useita kuukausia. Geopolymeeri kovettuu noin 15 minuutissa, minkä jälkeen korjattu alue voidaan avata lentoliikenteelle. Olemme markkinoiden nopein ratkaisu – ylivoimaisesti.

Edullinen – Geobearin menetelmät ovat jopa 50% kustannustehokkaampia kuin muut ratkaisut. Koska korjausmenetelmämme eivät aiheuta juurikaan häiriötä, asiakkaalle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia.

Tehokas – Korjausprosessia tarkkaillaan tarkoilla lasermittalaitteilla. Menetelmämme vahvistavat maaperää ja lisäävät halkeilleiden laattojen elinikää. Materiaalimme eivät ole pettäneet kertaakaan lähes 40 vuoden käytön aikana.

Ympäristöystävällinen – Muihin menetelmiin verrattuna hiilijalanjälkemme on hyvin pieni. Materiaalimme eivät myöskään liukene veteen tai reagoi pohjaveden kanssa.

Geobear on toteuttanut lähes 40 toimintavuotensa aikana yli 200 000 projektia 50 eri maassa ja osoittanut siten ratkaisujensa toimivuuden.

Geobear on sitoutunut Nolla tapaturmaa -tavoitteeseen ja huolehtii, että työntekijät, sidosryhmät ja ympäristö eivät altistu vaaratekijöille missään vaiheessa.

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.