COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geotekninen kunnossapito – Geopolymeeri-injektoinnin hyödyntämismahdollisuudet
(13/05/2019)

Geotekninen kunnossapito – Geopolymeeri-injektoinnin hyödyntämismahdollisuudet

Geopolymeeri-injektointi on perinteisille paalutus- ja pohjanvahvistusratkaisuille häiriöttömän ja tehokkaan vaihtoehdon tarjoava menetelmä, jota Geobear on tutkinut, kehittänyt, testannut
ja hyödyntänyt jo 30 vuoden ajan. Geobear-geopolymeerien injektointimenetelmässä toteutus voidaan jakaa proaktiiviseen (maaperän vahvistus auttaa lisäämään sen kantokykyä tai ehkäisemään ajan myötä tapahtuvaa painumista) tai reaktiiviseen (jo syntyneen painuman korjaaminen).

Raportissa kerrotaan tietoja pintamaan ja syvempien maakerrosten injektointikäsittelystä sekä käydään läpi parametrejä, jotka vaikuttavat projektissa käytettävän geopolymeerin valintaan. Tällaisia ovat esimerkiksi geopolymeerin paisuntaprofiili ja reaktioaika, joita voidaan säätää projektin vaatimusten mukaan.

 

Latta raportti – Geotekninen kunnossapito

 

geotekninen_kunnossapito_image

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.