Geobear Nordicin toimitusjohtaja: Joulutervehdys
(20 joulukuun, 2019)

Vuosi 2019 lähenee loppuaan, ja se on ollut valtavan kiehtova niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Aloitin Geobearin Suomen ja Ruotsin yksiköiden toimitusjohtajana viime toukokuussa työskenneltyäni sitä ennen useita vuosia Geobear-konsernin muissa tehtävissä.

Olemme tehneet yhdessä lujasti töitä tarjotaksemme markkinoiden parhaimpia ratkaisuja maaperän vahvistamiseen. Tämä työ on pitänyt sisällään monenlaista aina sisäisten prosessien hienosäädöstä täysin uudenlaisten menetelmien kehittämiseen – samalla, kun olemme pitäneet ”asiakas ensin” -periaatteen kirkkaana mielessämme.

Lisäksi olemme tehneet töitä parantaaksemme työmaiden turvallisuutta niin asentajien, asiakkaiden kuin sidosryhmienkin näkökulmasta esittelemällä uusia toimintatapoja, käytäntöjä ja auditointeja sekä tarjoamalla koulutusta tarkoituksena auttaa tunnistamaan ja miettimään riskejä ennen kuin onnettomuudet tapahtuvat.

Olen erittäin iloinen siitä, että Geobearin asiakastyytyväisyyskyselyissä saama palaute on edelleen erinomaista, ja aiomme parantaa asiakkaidemme kokemuksia entisestään.

Geobearin kasvunäkymät näyttävät lupaavilta niin Suomessa kuin Ruotsissakin vuonna 2020, ja aiomme kehittää osaamistamme edelleen yrityksen sisällä. Olemme sitoutuneet ratkaisemaan monimutkaisimmatkin ongelmat, joita maaperän painuminen aiheuttaa esimerkiksi infrastruktuurille, ja samalla autamme pitämään liikenteen sujuvana ja minimoimme asiakkaalle koituvat haitat.

Toivotan kaikille Geobearin asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ystäville hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Olkoon perheen ja ystävien kanssa viettämänne aika ikimuistoista.

Asim Shaikh
toimitusjohtaja

 

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.