COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geobear ehdolla Ground Engineering Awards -tapahtumassa 
(11/03/2019)

Olemme erittäin iloisia siitä, että meidät on asetettu ehdolle vuoden 2019 Ground Engineering Awards -tapahtumassa. Kesäkuussa järjestettävän tapahtuman tarkoituksena on juhlistaa projektien, ihmisten, innovaatioiden ja ympäristötekojen upeita saavutuksia.
Ehdokkuutemme liittyy Isossa-Britanniassa lokakuussa 2018 toteuttamaamme projektiin, jossa stabiloimme ja vahvistimme M11-moottoritien alapuolista maaperää. Innovatiivista injektointimenetelmäämme voitiin hyödyntää puolet nopeammin kuin perinteistä menetelmää, mikä piti laajemmat M11-moottoritien parannustyöt aikataulussa ja lyhensi tienkäyttäjien kokemia viivytyksiä kuukausilla.

 

“Ehdokkuus on hieno osoitus tiimiemme ponnisteluista. Se osoittaa, kuinka tärkeää yhteistyö on niin omassa organisaatiossamme kuin koko toimialallakin. Olemme ylpeitä ehdokkuudestamme ja siitä, että saamme olla osa näin elinvoimaista ja kasvavaa alaa, joka on täynnä lahjakkaita ihmisiä.” 
– Richard Holmes, toimitusjohtaja, Iso-Britannia

 

Geobearin ratkaisuja hyödynnetään laajalti eri puolilla Ison-Britannian infrastruktuuriverkostoa sekä myös muissa maissa, kuten Suomessa, Ruotsissa, Puolassa ja Kiinassa.
Lue lisää M11-projektista ja katso video.

 

Geobear ehdolla Ground Engineering Awards -tapahtumassa

Highways Englandin projektisponsori Karl Brooks välitti seuraavan lausunnon:

“Geobearin ratkaisu välttämättömään penkereen korjaukseen M11-moottoritiellä Girtonin eritasoliittymässä on ollut kauden 2018–2019 aikana tehtyjen projektien kohokohta. Geopolymeeri-injektointi on tarjonnut innovatiivisen ratkaisun kohteen tyhjätiloihin sallien Highways Englandin ja sen toimitusketjun hallita tehokkaasti monimutkaista moottoritien pätkää, joka kapenee kaksikaistaiseksi ajoradaksi, jossa on tiukkoja A428:aan ja A14:ään yhtyviä neliapilaliittymiä ja joka oli tuohon aikaan myös A14 Cambridge to Huntingdon Project Scheme -projektin kohteena.

Tapa, jolla olemassa olevat rakenteet otettiin huomioon erityisesti tienpinnan kohoamisen osalta, oli vaikuttava, ja kokonaisuudessaan projektin toteutustapa oli huomattava parannus vaihtoehtoisiin menetelmiin. Geobearin kykyä ottaa huomioon ja valmiutta vastata Highways Englandin korkeisiin turvallisuusstandardeihin on ollut ilo seurata paikan päällä, ja yhdessä meille suunnittelupalveluja tarjoavan WSP:n ja rakennuspalveluja tarjoavan Interserven kanssa olemme saavuttaneet ja ylittäneet verkostomme ja sidosryhmiemme asettamat vaatimukset.”

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.