COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

Geobear − Balance for Better
(08/03/2019)

Kansainvälinen naistenpäivä on maailmanlaajuisesti vietetty päivä, jolloin juhlistetaan naisten yhteiskunnallisia, taloudellisia, kulttuurisia ja poliittisia saavutuksia.

Tämän vuoden teemana on #balanceforbetter. Jokaisen on tehtävä oma osansa − koko ajan, kaikkialla. Olemme siirtymässä jännittävään ajanjaksoon, jossa maailma odottaa sukupuolten välistä tasapainoa. Me huomaamme sen poissaolon ja juhlimme sen läsnäoloa.

Geobear on kansainvälisesti toimiva urakoitsija, joka kehitti paisuvan geopolymeerin injektoinnin avulla häiriöttömän ratkaisun maaperän painumaongelmiin.

Geobearin toimialana on rakennusteollisuus, jota on pidetty pitkään miesvaltaisena alana. Me sitoudumme edistämään sukupuolten välistä tasapainoa kannustamalla naisia kyseenalaistamaan tämän ajatusmaailman ja tavoittelemaan uraa rakennusalalla.

Geobearin toimitusjohtaja Otso Lahtinen:

 ”Me Geobearilla kannustamme naisia kehittämään itseään ja tekemään valintoja ilman stereotypioiden ja ennakkoluulojen asettamia rajoituksia. Meille sukupuolten välinen tasa-arvo merkitsee sitä, että sekä naisten että miesten käytökseen ja pyrkimyksiin suhtaudutaan samalla tavalla, ja sitä, että naisia ja miehiä kohdellaan tasapuolisesti heidän tarpeensa huomioon ottaen.”

Me palkkaamme tehtävään siihen parhaiten soveltuvan henkilön – hänen sukupuolestaan riippumatta.

Aluepäällikkö Emma Talbot Baker on työskennellyt Geobearilla vuodesta 2016 lähtien. Emma aloitti uransa asuinsektorilla, ja vuonna 2017 hän siirtyi liikekiinteistöjen parissa työskentelevään tiimiin ja kartuttaa nyt osaamistaan erittäin teknisten ja monimutkaisten projektien parissa.

Emma on täydellinen esimerkki naisille, jotka haluavat luoda uraa rakennusalalla. Emma kertoo:

”Vaihtelu virkistää, ja työ minä tahansa aluepäällikkönä tarkoittaa sitä, ettei yksikään päivä ole tylsä. Koskaan ei tiedä, millainen seuraava projekti on: yhtenä päivänä saatat vierailla kauniilla vanhalla kirkolla ja seuraavana päivänä tehtaalla, joka on toiminnassa 24 tuntia vuorokaudessa ja jonka toimintaa ei voi keskeyttää korjaustöiden takia.

 

Asenteet ovat muuttuneet monin tavoin vuodesta 2010, jolloin aloitin alalla. On harvinaista, että kukaan enää mainitsee sukupuoltani, ja niille naisille, jotka uskaltavat laittaa itsensä likoon, on tarjolla monenlaisia mahdollisuuksia.

 

Geobear panostaa työntekijöidensä kouluttamiseen ja kannustaa heitä kehittämään itseään sukupuolesta riippumatta, ja minusta on mukavaa osallistua Construction Newsin järjestämiin InspireMe-tapahtumiin, joiden tarkoituksena on tukea rakennusalalla olevia naisia.”

 

Kansainvälinen naistenpäivä

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.