COVID-19 – AJANKOHTAISTA

KAUPALLINEN SEKTORI

INFRASTRUKTUURI

KOTITALOUDET

ETÄKARTOITUS

3 syytä, joiden takia sinun kannattaa korjata kotisi painumaongelmat tänä vuonna

(21/01/2019)

2019

1. Käytä aikasi murehtimisen sijaan muihin asioihin

Myönnetään pois: painumaongelmat huolettavat useimpia meistä, jos uskomme niiden osuneen omalle kohdalle. Rakennuksen painuminen voi tuntua usein ylitsepääsemättömältä, emmekä välttämättä tiedä mistä aloittaa, mikä aiheuttaa stressiä. Ja stressaantuneina saatamme herkästi vain työntää päämme hiekkaan ja olla välittämättä ongelman alkuperästä.

Mutta vaikka asian jättäminen sikseen on helpoin vaihtoehto, se ei ratkaise ongelmaasi. Vietät aikasi edelleen murehtien, että ”pitäisikö asialle tehdä jotain” tai ”onkohan tuo halkeama kasvanut viime viikosta”. Tämänkin ajan olisit voinut käyttää iloisempiin asioihin!

Aloita vuosi ajattelemalla, että olet murehtimisen sijaan tehnyt asialle jotain. Varaa kohdekartoitus ja selvitä, onko murehtimiselle edes aihetta!

 

2. Aloita oikeassa järjestyksessä

 Uusi vuosi ja uudet visiot siitä, kuinka voisit kohentaa kotiasi. Suunnittelet ehkä remontoivasi keittiön, asentavasi kylpyhuoneeseen uudet klinkkerit tai laittavasi vihdoin uudet tapetit makuuhuoneeseen. Sen sijaan perustuksista löytyvät halkeamat eivät ole yhtä houkutteleva korjauskohde. Harvoinpa vieraasi kehuvat kotisi hienoja perustuksia, vai mitä?

Mutta jos kotisi kärsii painumaongelmista ja päätät silti aloittaa houkuttelevimmista projekteista, kuten uusista klinkkereistä, vaarana on, että lopputulos ei näytä hyvältä kovin pitkään. Painuminen tarkoittaa sitä, että kotisi liikkuu aiheuttaen jännitettä perustuksille ja kantaville seinille. Kun näihin alueisiin kohdistuva paine käy liian suureksi, ne alkavat halkeilla. Ja kun olet kerran saanut kylpyhuoneesi remontoitua, et välttämättä halua remontoida sitä lähivuosina uudestaan.

Niinpä aloita korjausprojektit suoraan painumaongelmista, sillä asian jättäminen sikseen aiheuttaa sinulle suuremman päänsäryn kuin meille soittaminen.
Me autamme sinua: 0400 400 800.

 

3. Koska lupasit hoitaa asian jo viime vuonna

Tuttu tarina: remonttityöt tuntuvat lykkääntyvän kaiken aikaa. Vietämme iltamme mieluummin pitämällä hauskaa ystäviemme kanssa kuin jumittamalla sisätiloissa maalin tahrimassa vanhassa t-paidassa. Vaikka lupasitkin hoitaa asian jo viime vuonna.

Hyvä uutinen on se, että painumien korjaaminen ei ole lainkaan tällaista. Kutsu meidän kylään, niin sinä voit pitää hauskaa ystäviesi kanssa sillä aikaa, kun me korjaamme painumaongelmat. Ei maalitahroja, ei tarvetta muuttaa pois, ei katumusta siitä, ettet hoitanut asiaa tänäkään vuonna.

Lue lisää häiriöttömistä korjausratkaisuistamme ja varaa kohdekartoitus: https://kotitaloudet.geobear.fi/

Tilaa ilmainen asiantuntijalausunto

Täytä lomake ja lähetä se meille. Välitämme lomakkeen oikealle yhteyshenkilölle, ja hän ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme:

0400 400 800

[email protected]

Geobearin käyttämiä menetelmiä on käytetty lähes 40 vuotta painumaongelmien ratkaisemiseen niin teollisuudessa, tieverkostossa, julkisissa rakennuksissa, liikekiinteistöissä, omakotitaloissa ja asuinrakennuksissa.

Menetelmillä voidaan ratkaista heikon perustusmaaperän ongelmat häiriöttömästi ja kustannustehokkaasti.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.